Overslaan naar content

Team Sales

Kansen in de markt vinden om commercieel te groeien, dat kan ons salesteam als geen ander. En gelukkig maar, want dit enthousiaste team is verantwoordelijk voor de acquisitie van nieuwe klanten. Van klanten informeren en adviseren over de mogelijkheden van Simplicate tot offertes maken (en tekenen!): team sales draagt direct bij aan de groei van onze klanten én van Simplicate zelf.

Simplicate Kantoor Groningen

De onmisbare schakel tussen klant en collega’s

Ons salesteam houdt zich dagelijks bezig met omzet genereren door leads om te zetten in nieuwe klanten. Head of sales stuurt het team aan, optimaliseert interne processen en zorgt dat teamleden zich verder kunnen ontwikkelen. Die teamleden komen trouwens in twee vormen: sales development representatives en account executives. 

Sales development representatives onderzoeken wat er speelt binnen onze doelgroepen en adviseren klanten over de impact van Simplicate op hun bedrijf. Is er een potentiële lead? Die dragen ze over aan de account executives. Het is de taak van de account executives om de potentiële klant verder te begeleiden en op de juiste manier impact te maken. Met andere woorden, zij zorgen ervoor dat de deal wordt gesloten.

Ongeacht welke rol je hebt in het salesteam, je hebt een enorme impact. En je staat er natuurlijk niet alleen voor: je werkt nauw samen met team marketing en customer success.

Ook na werktijd...

Net als de rest van Simplicate zijn onze sales collega's hartstikke ambitieus. Ze zetten alles op alles om Simplicate te helpen groeien, maar staan ook voor elkaar klaar om te helpen met doelen bereiken. Na dat harde werken is het tijd voor ontspanning. Je vindt het salesteam dan ook regelmatig samen op de padelbaan of op een feestje. Werk en ontspanning worden goed gebalanceerd.

Kom jij ons team versterken?

Geen open vacatures.
Geen open posities die overeenkomen met geselecteerde filters.

Ontmoet Jesse, succesvol als Account Executive

"Door elke keer weer de kansen te pakken die Simplicate me biedt. Niet alleen ik groei hard, ook de organisatie zelf. Gelukkig is de sfeer en cultuur nog steeds hetzelfde als toen ik er begon. Natuurlijk veranderen werkprocessen mee, maar de kern blijft hetzelfde. Daarom probeer ik nieuwe collega’s en stagiairs die nu binnenkomen, hetzelfde gevoel mee te geven dat ik kreeg toen ik begon.'

Maak alvast kennis met het team

Tim Martens

Chief Revenue Officer

Martin Rienstra

Head of Sales

Jesse van Dijk

Account Executive

Erwin Vos

Account Executive

Samir Yekhlef

Account Executive

Douwe Keus

Account Executive

Yander Elling

Inside Sales

Anton Vredevoort

Sales Development Representative

Jarno Procee

Sales Development Representative

Joël Scholma

Sales Development Representative

Thom Kruize

Sales Development Representative

Staat er voor jou geen droombaan tussen?

Geen probleem! We gaan graag met je in gesprek over jouw wensen en interesses. Wie weet zijn we tóch een match.

Je solliciteert, en dan?

Solliciteren

Heb je een interessante vacature gezien? Solliciteer direct met je cv en een motivatiebrief

Kennismaken

We willen je graag persoonlijk leren kennen en meer horen over je doelen en ambities. Ook delen we graag informatie over de functie en Simplicate, zodat we een duidelijk beeld hebben van wat we elkaar kunnen bieden!

Vervolggesprek / Businesscase

Tijdens een vervolggesprek komen we graag meer te weten over jouw werkmentaliteit en over jouw kennis en talenten. Dit doen we aan de hand van een verdiepend gesprek of een business case.

Aanbod

Gefeliciteerd! Wij zijn enthousiast en doen je graag een aanbod. Nu is het tijd om jouw beslissing te maken. We nemen contact met je op om ons aanbod met je te delen en te bespreken.