Overslaan naar content

Team Product

Ons productteam is verantwoordelijk voor zowel de productvisie als het vormgeven en uitvoeren van een succesvolle productstrategie. Met altijd het belangrijkste doel voor ogen: de waarde van ons product voor onze klanten zo groot mogelijk maken. Daarom onderzoeken ze hoe onze klanten de software gebruiken om vervolgens te bepalen welke verbeteringen grote impact maken op het dagelijks gebruik. Die verbeteringen bouwen ze in nauwe samenwerking met team engineering.Simplicate kantoor Groningen

Maak elke dag impact

Ons productteam is dagelijks bezig de wensen van onze klant naar waardevolle functies te vertalen. Product managers doen marktonderzoek, wegen prioriteiten af en werken nauw samen met de product designer en het engineering team om oplossingen tot in de puntjes uit te werken.

Zodra er een plan is, gaat iedereen aan de slag met de uitvoering en implementatie ervan. Bij de ontwikkeling houd het team goed in de gaten of het eindproduct aansluit bij de behoeften van onze klanten en de markt. Dit doen ze door hun kennis in te zetten en bijvoorbeeld pilots te starten met een klant.

Waar een product manager zorgt dat iets 'in het schap' komt te liggen, zorgt een product marketeer dat dit 'van het schap wordt gehaald'. Samen met de commerciële teams zorg je voor maximale adoptie van onze software en visie, zowel bij potentiële klanten als bij bestaande klanten.

Ook na werktijd een team

Bij Simplicate ben je meer dan je functie. We zijn een hechte groep die elkaar steunt, ook na werktijd. We geven om elkaar, tonen interesse en ondersteunen elkaar. Collega's organiseren regelmatig leuke activiteiten, zoals spelletjesavonden of een potje padel. Het productteam heeft een gezamenlijke interesse in wielrennen. Maar maak je geen zorgen: zelfs als je niet van fietsen houdt, zul je je hier snel thuis voelen.

Ontmoet Prosper, succesvol als Product Manager

''Voor mij staat Simplicate voor een grenzeloze ambitie, maar wel met de nadruk dat we alles samen doen. De sfeer is super amicaal. We durven in ons team alles met elkaar te delen en helpen elkaar als dat nodig is. En het mooie is dat je bij Simplicate vanaf het begin veel verantwoordelijkheid krijgt.'

Maak alvast kennis met het team

Wessel van der Weide

Chief Product Officer

Prosper Rabo

Product Manager

Harm Jan Dijkhuis

Product Manager

Dorine Jansen

Product Manager

Mark Nannen

Product Designer

Karmen Dijkstra

Product Marketing Manager

Momenteel staan er geen vacatures open

Enthousiast geworden over Simplicate? We gaan graag met je in gesprek over jouw wensen en interesses om mogelijk een passende functie voor je te vinden.

Simplicate kantoor Groningen

Je solliciteert, en dan?

Solliciteren

Heb je een interessante vacature gezien? Solliciteer direct met je cv en een motivatiebrief

Kennismaken

We willen je graag persoonlijk leren kennen en meer horen over je doelen en ambities. Ook delen we graag informatie over de functie en Simplicate, zodat we een duidelijk beeld hebben van wat we elkaar kunnen bieden!

Vervolggesprek / Businesscase

Tijdens een vervolggesprek komen we graag meer te weten over jouw werkmentaliteit en over jouw kennis en talenten. Dit doen we aan de hand van een verdiepend gesprek of een business case.

Aanbod

Gefeliciteerd! Wij zijn enthousiast en doen je graag een aanbod. Nu is het tijd om jouw beslissing te maken. We nemen contact met je op om ons aanbod met je te delen en te bespreken.