Overslaan naar content

Bij Simplicate hechten wij waarde aan onze open, ambitieuze en betrokken cultuur

Wij voelen ons allemaal medeverantwoordelijk voor het succes van Simplicate en dat van elkaar. Onze ambitie en leergierigheid zorgen ervoor dat we ons blijven ontwikkelen. Groeien doen we dus graag.

Werkgeluk en persoonlijke ontwikkeling staan daarom altijd centraal en hier word je dan ook zoveel mogelijk in ondersteund.

In ons werk zijn we loyaal en integer in alles wat we doen. Met een nuchtere blik kijken we waar de dingen beter kunnen, en steken we onze handen uit de mouwen om dit aan te pakken. We zijn altijd geïnteresseerd en betrokken bij elkaar. We vinden het belangrijk dat iedereen zich op z'n gemak voelt en zichzelf kan zijn. En als we het doen, doen we het goed en gaan we er volledig voor.

Daarnaast zijn we ervan overtuigd dat alles beter en leuker wordt met een gezonde dosis humor en plezier. Successen mogen gevierd worden! We houden dan ook van veel gezelligheid en doen graag leuke dingen met elkaar.

Dat zie je terug in onze gezamenlijke, gezonde lunch, spelletjesavonden, vrijdagmiddagborrels met bier uit onze eigen tap en maandmeetings die eindigen in een goed feestje. Onze bedrijfsuitjes (van een kerstgala tot een weekend op de Sallandse Heuvelrug) wil je ook echt niet missen!

De koffie staat klaar, zien we jou binnenkort?