Overslaan naar content

Jesse's flow to success

Hoe is het om te werken bij een snelgroeiende software scale-up? Onze collega’s vertellen wat succes voor hen betekent. Dit is het verhaal van Jesse. Hij is sinds zijn stage bij Simplicate blijven hangen, is dé aanjager van de vrijmibo en fietst elke dag met collega Tim naar kantoor in Amsterdam. Hoe vindt hij het om te werken bij Simplicate?

Jesse, vertel eens wat over jezelf!

Ik ben een vrolijk persoon, een echte teamspeler en ik voel me helemaal thuis bij Simplicate. Hier kan ik lekker mezelf zijn.

Hoe ben je begonnen bij Simplicate?

Inmiddels werk ik ruim drie jaar bij Simplicate in de sales. Ik ben ooit begonnen als stagiair en kreeg toen de kans om te blijven. Inmiddels ben ik doorgegroeid naar de rol van Account Executive. Ik ga bij mogelijke klanten langs en geef ze advies, zodat ook zij hun potentieel beter kunnen benutten.Ontmoet Jesse

Benieuwd naar Jesse zijn verhaal? Check dan de video.

Wat tof! Hoe komt het dat je al op zo’n jonge leeftijd deze functie hebt?

Door elke keer weer de kansen te pakken die Simplicate me biedt. Niet alleen ik groei hard, ook de organisatie zelf. Gelukkig is de sfeer en cultuur nog steeds hetzelfde als toen ik er begon. Natuurlijk veranderen werkprocessen mee, maar de kern blijft hetzelfde. Daarom probeer ik nieuwe collega’s en stagiairs die nu binnenkomen, hetzelfde gevoel mee te geven dat ik kreeg toen ik begon. Dit doe ik door ze meteen onderdeel te laten voelen van het team. We gaan er met z’n allen voor, en dat maakt Simplicate ook zo uniek. Je wordt hier oprecht met open armen ontvangen.

Wat is je favoriete werkdag van de week?

Inkoppertje natuurlijk, maar dat is vrijdag als we de vrijmibo hebben. In Groningen was ik al een echte aanjager van de borrel, en nu ben ik naar Amsterdam gestuurd om daar als ambassadeur van de vrijmibo de borrel weer nieuw leven in te blazen :-)

Wat betekent succes voor jou?

Succes betekent voor mij dat als je de kans krijgt, die ook met beide handen aanpakt. Op die manier groei je zowel op professioneel gebied als op persoonlijk vlak.

En hoe draagt Simplicate bij aan jouw succes?

Door je de kans en ruimte te geven als je goed presteert. Natuurlijk kan het niet altijd goed gaan, maar dan zetten we er gewoon met elkaar onze schouders onder en gaan we op die manier samen verder.Ook werken bij Simplicate?