Overslaan naar content

You grow, we've got your back

Groei vinden wij bij Simplicate erg belangrijk. Uiteraard hoe wij als bedrijf groeien, maar nog belangrijker vinden wij jouw persoonlijke groei. Hoe meer jij je kan ontwikkelen en in jouw kracht komt te staan; hoe blijer jij én wij worden. Daarom krijg je elk jaar budget om aan je eigen groei te besteden. Daarnaast houden we intern veel onderlinge (inspiratie) sessies en brainstorms om kennis uit te wisselen. Zo breid jij je kennis ook op andere vlakken uit.

Flexibel werken

Jij hebt de mogelijkheid om op twee kantoren te werken: Groningen en Amsterdam. Beide kantoren zijn goed te bereiken, licht, modern en kies jij zelf jouw flexibele werkplek. Een dagje naar Groningen of Amsterdam is ook mogelijk met onze eigen poolauto's. Of werk je voor de afwisseling liever thuis? Dat kan ook.

Simplicate Kantoor Groningen

De juiste balans

We houden van hard werken, maar daar staat tegenover dat we het belangrijk vinden dat je geniet en je rust pakt. Oftewel de juiste balans vinden. Daar helpen wij je bij. Zo krijg je van ons 25 vakantiedagen. Tijd voor jou om te niksen, de wereld te ontdekken of andere mooie plannen te ondernemen.

Ontvang een beloning

Als bedrijf groeien we hard en zijn altijd op zoek naar nieuwe Simplicaters. We merken dat veel nieuwe collega's uit ons eigen netwerk komen. En dit stimuleren we alleen maar! Mocht je zelf een talent kennen die goed bij ons past, dan kun je die aandragen. Als dit een match blijkt te zijn ontvang jij 1.000 euro bonus

Om onze waardering te uiten dat jij al een tijd bij ons aan het werk bent, belonen we jou met iets extra's. Zo krijg je bijvoorbeeld bij een 3 jarig jubileum een heerlijke lunch naar keuze, speciaal voor jou geregeld op kantoor. Werk je 5 / 7,5 / 10 jaar bij ons? Dan krijg je een of twee weken verlof mét "zakgeld" om bijvoorbeeld lekker op vakantie te gaan.

Goed geregeld

Om ervoor te zorgen dat jij goed je werk kan doen hebben we alle faciliteiten op orde. Zo krijg je een MacBook en internet- en thuiswerkvergoeding, zodat jij overal goed je werk kunt doen. Daarnaast hebben we op kantoor een gezonde gezamelijke lunch, goede koffie en vers fruit. Op vrijdag is het lekkere broodjes dag en worden er altijd broodjes bezorgd. En onze bar biedt vers getapte biertjes en andere versnaperingen. Krijg jij al trek?