Overslaan naar content

Prosper's flow to success

Hoe is het om te werken bij een snelgroeiende software scale-up? Onze collega’s vertellen wat succes voor hun betekent. Dit is het verhaal van Prosper. Heeft een hekel aan tegenwind, is ontzettend behulpzaam en wil je graag in je pubquiz-team hebben. Hoe vindt hij het om te werken bij Simplicate?

Wat doe je als Product Manager?

Ik ben verantwoordelijk voor een deel van het product. Daarom wil ik alles weten over de applicatie, functies, hoe klanten de software gebruiken en wat de kansen zijn voor de toekomst. Iedere dag is anders, daar ga ik heel goed op. We verzamelen uitdagingen van klanten via feedback en interviews. Samen met het team van engineering bedenken we daar oplossingen voor. Ik geef tussentijds feedback op de ontwikkeling van de software. In mijn rol houd ik in de gaten dat wij investeren in ontwikkelingen die daadwerkelijk waarde hebben voor de gebruiker.

Fiets je het hele jaar door?

Ik fiets elke dag naar kantoor. Ook houd ik van racefietsen, maar dat doe ik alleen als de zon schijnt. Ik ben een mooiweerfietser, haha. Dat in tegenstelling tot veel van mijn collega’s, waaronder fietsfreaks Jos en Niels. In het weekend fiets ik vaak een rondje met Kevin. Zij hebben mij aangestoken. Ik fiets puur voor mijn plezier. Ik heb namelijk echt een hekel aan tegenwind! Als ik op de racefiets zit, liefst in het bosrijke Drenthe, voelt dat echt als een minivakantie. Tijdens zo'n ritje kan ik volledig ontspannen en even helemaal tot rust komen zonder ergens anders aan te denken.Ontmoet Prosper

Benieuwd naar Prosper zijn verhaal? Check dan de video.

Waarom werk je graag bij Simplicate?

Voor mij staat Simplicate voor een grenzeloze ambitie, maar wel met de nadruk dat we alles samen doen. De sfeer is super amicaal. We durven in ons team alles met elkaar te delen en helpen elkaar als dat nodig is. En het mooie is dat je bij Simplicate vanaf het begin veel verantwoordelijkheid krijgt. Je krijgt heel snel het vertrouwen om ervoor te gaan. Ik ben daardoor snel doorgegroeid naar de rol van product manager. Ik heb het gevoel dat ik écht impact heb op het succes van het bedrijf, en dat ik daarvoor gewaardeerd wordt.

Wat betekent succes voor jou?

Voor mij is succes wanneer ik een positieve impact maak op anderen. Privé doe ik dat door anderen te helpen. Zo heb ik als student contact gemaakt met mijn boze bovenbuurman. Nadat ik mijn sleutels kwijt was geraakt en bij hem mocht wachten, draaide hij bij en uiteindelijk heb ik hem zelfs helpen verhuizen. In mijn werk doe ik dat door juist die features en functionaliteiten te ontwikkelen die onze klanten graag willen gebruiken, zodat hun werkdag weer een stukje fijner of efficiënter verloopt. Daar krijg ik wel een kick van.

Wat is je favoriete werkdag?

Vrijdag. We lunchen elke dag samen, maar op vrijdag komen de broodjes van Broodje Ben. Ik bestelde altijd carpaccio, maar dat kwam uiteindelijk m’n neus uit. Op aanraden van Yander heb ik nu een nieuwe favoriet: gerookte kip met dillemayonaise.Ook werken bij Simplicate?

FunctietitelWerkmodelAfdeling
Data EngineerOp locatieEngineeringBekijk vacature
Medior Back-end EngineerOp locatieEngineeringBekijk vacature
Medior/Senior Front-end EngineerOp locatie, HybrideEngineeringBekijk vacature
Full-stack PHP/JS EngineerOp locatie, HybrideEngineeringBekijk vacature
Back-End en Data EngineerOp locatieEngineeringBekijk vacature