Overslaan naar content

Stagiair(e) Operations

Op locatie
 • Groningen, Groningen, Nederland
Stages & Traineeship

De uitdaging

Your flow to success als stagiair(e) Operations

Als stagiair(e) Operations bij Simplicate krijg je de ruimte om jezelf te ontwikkelen en ervaring op te doen in een bruisende, hardwerkende en gezellige werkomgeving. Je ondersteunt de afdeling Operations en draagt actief bij aan de open en fijne werkcultuur. Daarnaast werk je aan je eigen project, namelijk het implementeren van een Mobile Device Management System, waarbij jouw inbreng voor Simplicate erg waardevol is. Klinkt tof toch? Kortom, een uitdagende stage met veel eigen inbreng waarbij je kan bijdragen aan het creëren van je eigen success en dat van Simplicate!


Jouw nieuwe collega’s
Je wordt onderdeel van het Operations team, samen met Mark, Marjolein en Jasper.


Ondertussen zijn wij met meer dan 75 toffe collega’s, verdeeld over drie kantoren in Groningen en Amsterdam.

Wij vinden het belangrijk dat je plezier hebt tijdens je stage en dat je eigen ontwikkeling de nodige aandacht krijgt. Ook krijg je alle ruimte om te werken aan je studieproject. Tijdens jouw stageperiode kun je genieten van faciliteiten als een uitgebreide lunch, vers fruit, vrijmibo’s aan onze eigen tap en teamuitjes. Ook ontvang je een stagevergoeding.

Zo pas jij in onze workflow
Als stagiair(e) Operations lever je een waardevolle bijdrage aan het Operations team en de organisatie. We geloven in jouw frisse blik en geven je de vrijheid om met vernieuwde onderwerpen en ideeën aan de slag te gaan.

Daarnaast beschik je over de volgende punten:

 • Je beschikt over mbo-4- of hbo-werk en -denkniveau;

 • Je volgt de opleiding Facility Management, Expert IT systems and Devices of andere relevante opleiding;

 • Je beschikt over technische vaardigheden waarbij specifieke kennis in MacOs een pré is;

 • Je bent gedreven en je hebt een gevoel voor humor;

 • Je hebt affiniteit met project en change management.


Dit krijg jij ervoor terug

We waarderen en zien elkaars talent. Daarom hebben we een warme, betrokken en open cultuur gecreëerd waarin jij je thuis voelt.


Wij bieden jou:

 • Een uitdagende stage waarin je jouw talenten volop benut en ontwikkelt;

 • Werken bij een zelfstandig, non-funded softwarebedrijf in Groningen. Omdat wij niet afhankelijk zijn van investeerders, hebben we de vrijheid om te groeien vanuit onze eigen overtuiging;

 • Vier locaties om flexibel te werken: twee kantoren in Groningen, één in Amsterdam, of lekker vanuit je eigen huis;

 • Dagelijks vers fruit, lunch en écht goede koffie;

 • Een stagevergoeding van € 500 per maand, op basis van een fulltime dienstverband;

 • Tijd voor gezelligheid door vrijmibo’s, feestjes en teamuitjes;

 • Een MacBook in bruikleen.

Jij & Simplicate

Over Simplicate

Simplicate is een snelgroeiende software scale-up met meer dan 75 medewerkers. Wij zijn er voor alle zakelijke dienstverleners die streven naar meer succes. Wij helpen ze om hun volle potentieel te bereiken met onze sterke visie op bedrijfsvoering, krachtige CRM- en projectsoftware én onze dienstverlening. Simplicate is namelijk meer dan een softwarebedrijf; we zijn betrokken bij het succes van onze klanten en elkaar.


Kom in contact!

Ben jij de nieuwe Simplicater die wij zoeken? Bepaal en creëer jouw eigen flow to success bij Simplicate. Bekijk alvast de sollicitatieprocedure, of solliciteer direct via de button.

Vragen? Vragen!

Neem contact op met Manon van der Velpen: vacatures@simplicate.nl of tel: 088 520 0500.

Acquisitie wordt niet op prijs gesteld. Aan het zonder opdracht voorstellen van kandidaten kunnen geen rechten c.q. verplichtingen worden ontleend. Voor deze vacature zijn wij uitsluitend op zoek naar kandidaten die direct in dienst willen treden bij Simplicate.

of

Apply with Indeed onbeschikbaar

Zo gaat ons sollicitatieproces

Solliciteren

Heb je een interessante vacature gezien? Solliciteer direct met je cv en een motivatiebrief

Kennismaken

We willen je graag persoonlijk leren kennen en meer horen over je doelen en ambities. Ook delen we graag informatie over de functie en Simplicate, zodat we een duidelijk beeld hebben van wat we elkaar kunnen bieden!

Vervolggesprek / Businesscase

Tijdens een vervolggesprek komen we graag meer te weten over jouw werkmentaliteit en over jouw kennis en talenten. Dit doen we aan de hand van een verdiepend gesprek of een business case.

Aanbod

Gefeliciteerd! Wij zijn enthousiast en doen je graag een aanbod. Nu is het tijd om jouw beslissing te maken. We nemen contact met je op om ons aanbod met je te delen en te bespreken.