Overslaan naar content

Medior/Senior Front-end Engineer

Op locatie, Hybride
 • Amsterdam | Groningen, Groningen, Nederland
Engineering

De uitdaging

Jouw werk

Als Front-end Software Engineer werk je in je vaste Product Squad ORX aan uiteenlopende projecten binnen een aantal domeinen. Samen met je collega-engineers breng je nieuwe features of refactors naar de finish, support je wat je oplevert en doet voorstellen voor productverbeteringen. Allemaal volgens:

👷‍♀️ You build it, 🏎 you run it, 💚 you love it.

Product Management voorziet het Squad van strategische doelen, maar vanaf daar nemen jullie het over en komen met een geweldig resultaat. Hierbij luisteren we goed en praten we met stakeholders en gebruikers. Je Squad is multidisciplinair: dit betekent dat je o.a. met zowel back-end en front-end engineers samen aan je Sprint Goals werkt. Alles wat je oplevert, wordt grondig gereviewd en uitvoerig getest door een QA Engineer. Samen met je collega's van het Front-end Chapter (Squad overstijgend) maak je duidelijke afspraken over gebruikte patterns, code style, unit testing, etc. We hebben heldere Architectural Decision Records (ADR's) die je helpen in je werk. Daarmee zorg je voor software die stabiel, snel, veilig en dus van hoge kwaliteit is.

Jij wordt dus onderdeel van het Engineering team, deze bestaat uit vier multidisciplinaire Squads. Je werkt in sprints van twee weken en in die iteraties werk je aan grotere projecten (epics) of kleinere Product Improvements waarmee je onze klanten (ook andere devs) echt blij maakt en helpt met hun dagelijkse werkzaamheden. Iedere iteratie probeer je te leren van je successen en fouten: zo groei je als team en als individu. Samen met je Lead zorg je ervoor dat je steeds het beste uit jezelf haalt en je jezelf in razendsnel tempo ontwikkelt. Zo blijft je werk uitdagend en leuk: en dat is uiteindelijk het belangrijkste.


Your flow to success

Jij & Simplicate

Jouw team

Jij wordt onderdeel van het Engineering team, samen met je directe Front-end collega's Marc, Yannick, Batul, Duncan, Jelmer en Niek. Naast deze collega's zijn er nog 17 andere Engineering collega's die het hele Engineering team compleet maken.


Wij voelen ons allemaal medeverantwoordelijk voor het succes van Simplicate en dat van elkaar. Onze ambitie en leergierigheid zorgen ervoor dat we ons blijven ontwikkelen. Groeien doen we dus graag. We zijn altijd geïnteresseerd en betrokken bij elkaar. We vinden het belangrijk dat iedereen zich op z'n gemak voelt en zichzelf kan zijn. En als we het doen, doen we het goed en gaan we er volledig voor.


Wie ben jij?

Je bent betrokken, streeft naar kwaliteit, bent authentiek, betrouwbaar en je maakt dingen niet onnodig complex. Kortom, Simplicate past bij jou. Je wilt bijdragen aan het succes van Simplicate en bent voortdurend op zoek naar manieren om jezelf verder te ontwikkelen.

Daarnaast vinden we het volgende belangrijk:

 • Je hebt brede kennis van en ervaring met: (semantisch correcte) HTML, CSS, CSS-in-JS, JS (ES6+), TypeScript en React;
 • Je bent voortdurend op zoek naar manieren om jezelf verder te ontwikkelen;
 • Je bent enthousiast, proactief, ambitieus en hebt een winnaarsmentaliteit.


Dit krijg jij ervoor terug

Simplicate is één van de snelst groeiende B2B softwarebedrijven van Nederland. We werken met een ambitieus team dat samen streeft naar een succesvol product en dienstverlening, waarbij we jouw eigen inbreng ontzettend waardevol vinden!
Naast onze warme en open cultuur en onze sterke naam binnen de branche, bieden we jou ook nog het volgende:

 • Een Macbook, internetvergoeding en thuiswerkvergoeding;

 • Een maandelijks budget in de Yourcampus app, voor zelf uit te zoeken perks;

 • Een hoger salaris dan de markt met volledig verzorgde pensioenregeling;

 • Tijd voor gezelligheid door vrijmibo’s, feestjes en teamuitjes;

 • Een heerlijke gezonde lunch, goede koffie en vers fruit;

 • Ruimte voor persoonlijke ontwikkeling door opleidingen en workshops (en een eigen groei budget);

 • Drie kantoren om te werken: twee in Groningen en één Amsterdam. Werk je graag ook dagen vanuit huis? Dan is dat uiteraard ook geen probleem.


Over Simplicate

Simplicate is een snelgroeiende software scale-up met kantoren in Groningen en Amsterdam met meer dan 70 medewerkers. Met gebruiksvriendelijke CRM- en project software maken wij al sinds 2015 meer dan 1.400 dienstverleners succesvoller door de meest efficiënte flow van eerste klantcontact tot en met factuur. Onze klanten vergroten hun succes door tijdsbesparing, efficiënt werken, de juiste inzichten en gelukkigere medewerkers. Innovatie en continue ontwikkeling drijft onze groei, producten en mensen. Wij zijn altijd samen in beweging om zo tot een betere versie van onszelf te komen.


Kom in contact!

Ben jij de nieuwe Simplicater die wij zoeken? En sleep jij liever vandaag dan morgen deze droombaan binnen? Solliciteer dan via de button.

Heb je vragen? Neem contact op met Manon van der Velpen via manon.vandervelpen@simplicate.nl of tel: 088 520 0500.

Acquisitie wordt niet op prijs gesteld. Aan het zonder opdracht voorstellen van kandidaten kunnen geen rechten c.q. verplichtingen worden ontleend. Voor deze vacature zijn wij uitsluitend op zoek naar kandidaten die direct in dienst willen treden bij Simplicate.

of

Apply with Indeed onbeschikbaar

Zo gaat ons sollicitatieproces

Solliciteren

Heb je een interessante vacature gezien? Solliciteer direct met je cv en een motivatiebrief

Kennismaken

We willen je graag persoonlijk leren kennen en meer horen over je doelen en ambities. Ook delen we graag informatie over de functie en Simplicate, zodat we een duidelijk beeld hebben van wat we elkaar kunnen bieden!

Vervolggesprek / Businesscase

Tijdens een vervolggesprek komen we graag meer te weten over jouw werkmentaliteit en over jouw kennis en talenten. Dit doen we aan de hand van een verdiepend gesprek of een business case.

Aanbod

Gefeliciteerd! Wij zijn enthousiast en doen je graag een aanbod. Nu is het tijd om jouw beslissing te maken. We nemen contact met je op om ons aanbod met je te delen en te bespreken.