Overslaan naar content

Manager Business Development & Partnerships

Op locatie
 • Amsterdam | Groningen, Noord-Holland, Nederland
Sales

De uitdaging

Your flow to success als Manager Business Development & Partnerships
Voor ons Sales Development Representatives team zijn wij op zoek naar een gedreven Manager Business Development & Partnerships. In deze rol ben je betrokken bij het begeleiden en leiden van Sales Development Representatives (SDR's), die verantwoordelijk zijn voor het genereren van leads en het kwalificeren van potentiële klanten. Met jouw heldere visie en vooruitziende blik ben jij op de hoogte van de meest effectieve trainingen die jouw team ondersteunen bij het bereiken van hun volle potentieel. Daarnaast ga je actief op zoek naar potentiële partners die complementaire producten, diensten of marktbereik hebben en die waarde kunnen toevoegen aan onze oplossing. Kortom, zowel intern als extern ben jij de centrale schakel voor collega’s en partners.

Ben jij iemand die de markttrends op de voet volgt om proactieve kansen voor samenwerkingen te identificeren? Werk je graag samen met interne teams zoals Sales, Marketing en Productontwikkeling om ervoor te zorgen dat de behoeften van partners worden begrepen en geïntegreerd in de bedrijfsstrategie? En vervul jij graag de rol van coach en mentor, om de professionele ontwikkeling van het SDR-team te stimuleren? Dan is deze functie wellicht wel iets voor jou.

Jouw team
Je wordt onderdeel en eindverantwoordelijk van het SDR-team. Het SDR-team bestaat uit Yander(Inside Sales), Anton, Jarno, Joël en Thom.

Ondertussen zijn wij met meer dan 75 toffe collega’s, verdeeld over drie kantoren in Groningen en Amsterdam.

Jij & Simplicate

Jouw werk als Manager Business Development & Partnerships
In de rol van Manager Business Development & Partnerships krijg je veel verantwoordelijkheid om alles omtrent het SDR-team en partnerships in goede banen te leiden. Dit omvat onder andere:

 • Het implementeren van effectieve systemen voor het beheren en opvolgen van leads, zodat SDR's hun tijd en inspanningen efficiënt kunnen inzetten;

 • Het vaststellen van duidelijke doelstellingen en prestatie-indicatoren voor zowel SDR's als samenwerkingen met partners;

 • Leiden van onderhandelingen met potentiële partners om overeenkomsten te bereiken die zowel het SaaS-bedrijf als de partner ten goede komen;

 • Beheren van samenwerkingsovereenkomsten en ervoor zorgen dat beide partijen zich aan de overeengekomen voorwaarden houden;

 • Ondersteunende rol op commercieel gebied van technische integraties tussen onze software en de software/systemen van partners om naadloze samenwerking te garanderen;

 • Verzorgen van trainingen voor partners om hen vertrouwd te maken met de SaaS-producten en -diensten (daarnaast bied je continu ondersteuning voor een effectieve en duurzame samenwerking met de Saas oplossing!);

 • Evalueren van de prestaties van partners aan de hand van KPI's en het verstrekken van feedback om de samenwerking te optimaliseren;

 • Samen met partners groeiplannen ontwikkelen om de wederzijdse voordelen van het partnerschap te vergroten en de gezamenlijke omzet te verhogen.


Zo pas jij in onze workflow
Je bent betrokken, streeft naar kwaliteit, bent authentiek, betrouwbaar en je maakt dingen niet onnodig complex. Je wilt bijdragen aan het succes van Simplicate en bent voortdurend op zoek naar manieren om jezelf verder te ontwikkelen. Daarnaast:

 • Beschik je over Hbo werk- en denkniveau;

 • Ben je gedreven en resultaatgericht;

 • Ben je creatief en denk je in oplossingen;

 • Ben je een sociale kracht: je weet je met collega's te verbinden en anderen te overtuigen van je ideeën.


Dit krijg jij ervoor terug

We waarderen en zien elkaars talent. Daarom hebben we een warme en open cultuur gecreëerd waarin jij je thuis voelt. Wij bieden jou:

 • Een uitdagende functie waarin je jouw creatieve talenten volop benut en ontwikkelt;

 • Werken bij een zelfstandig, non-funded softwarebedrijf. Omdat wij niet afhankelijk zijn van investeerders, hebben we de vrijheid om te groeien vanuit onze eigen overtuiging;

 • Vier locaties om flexibel te werken: twee kantoren in Groningen, één in Amsterdam, of lekker vanuit je eigen huis;

 • Dagelijks vers fruit, lunch en écht goede koffie;

 • Uitstekende pensioenregeling, wij betalen 82%;

 • Tijd voor gezelligheid door vrijmibo’s, feestjes en teamuitjes;

 • Een Macbook, internetvergoeding en thuiswerkvergoeding;

 • Een eigen groeibudget per jaar, te besteden naar eigen inzicht;

 • Benefits naar keuze; elke maand krijg je een kleine bijdrage via Alleo.


Over Simplicate

Simplicate is een snelgroeiende software scale-up. Wij zijn er voor alle zakelijke dienstverleners die streven naar meer succes. Wij helpen ze om hun volle potentieel te bereiken met onze sterke visie op bedrijfsvoering, krachtige CRM- en projectsoftware én onze dienstverlening. Simplicate is namelijk meer dan een softwarebedrijf; we zijn betrokken bij het succes van onze klanten en elkaar.

Die betrokkenheid ervaar je ook in onze cultuur. Wij zien en waarderen elkaars talent. Je krijgt een warm welkom en maakt deel uit van de open cultuur. Samenwerken is onze flow to success.


Kom in contact!

Ben jij de nieuwe Simplicater die wij zoeken? Bepaal en creëer jouw eigen flow to success bij Simplicate. Bekijk alvast de sollicitatieprocedure, of solliciteer direct via de button.


Vragen? Vragen!
Neem contact op met Manon van der Velpen: vacatures@simplicate.nl of tel: 088 520 0500.

Acquisitie wordt niet op prijs gesteld. Aan het zonder opdracht voorstellen van kandidaten kunnen geen rechten c.q. verplichtingen worden ontleend. Voor deze vacature zijn wij uitsluitend op zoek naar kandidaten die direct in dienst willen treden bij Simplicate.

of

Apply with Indeed onbeschikbaar

Zo gaat ons sollicitatieproces

Solliciteren

Heb je een interessante vacature gezien? Solliciteer direct met je cv en een motivatiebrief

Kennismaken

We willen je graag persoonlijk leren kennen en meer horen over je doelen en ambities. Ook delen we graag informatie over de functie en Simplicate, zodat we een duidelijk beeld hebben van wat we elkaar kunnen bieden!

Vervolggesprek / Businesscase

Tijdens een vervolggesprek komen we graag meer te weten over jouw werkmentaliteit en over jouw kennis en talenten. Dit doen we aan de hand van een verdiepend gesprek of een business case.

Aanbod

Gefeliciteerd! Wij zijn enthousiast en doen je graag een aanbod. Nu is het tijd om jouw beslissing te maken. We nemen contact met je op om ons aanbod met je te delen en te bespreken.