Overslaan naar content

Full-stack PHP/JS Engineer

Op locatie, Hybride
 • Amsterdam | Groningen, Noord-Holland, Nederland
Engineering

De uitdaging

Your flow to success als Full Stack Software Engineer

Als (medior/senior) Full Stack Software Engineer werk je in je vaste Product Squad aan uiteenlopende projecten. Samen met Front- en Back-enders, een Product Owner, Quality Engineer, UX-er, en Scrummaster breng je in sprints van drie weken grotere projecten of kleinere verbeteringen naar de 🏁. Hiermee maak je onze klanten echt blij en help je ze met hun dagelijkse werkzaamheden. Iedere sprint probeer je te leren van je successen en fouten: zo groei je als team, individu en wordt ons product steeds beter.

👷‍♀️ You build it, 🏎 you run it, 💚 you love it.

Wij werken hard aan Simplicate en aan onszelf. Samen met je Chapter Lead of Head of Engineering zorg je ervoor dat je steeds het beste uit jezelf haalt en je jezelf in een razendsnel tempo ontwikkelt. Jouw werkgeluk en eigen ontwikkeling vinden wij belangrijk en krijgt de nodige aandacht. Denk aan mogelijkheden voor trainingen en cursussen. Maar ook zorgen we dat jij tijdens jouw werkweek kunt genieten van faciliteiten als een uitgebreide lunch, vers fruit, vrijmibo’s aan onze eigen tap en teamuitjes. Zodat jij kan doen, waar jij de allerbeste in bent.

Jij & Simplicate

Jouw nieuwe collega's

Jij wordt onderdeel van het Engineering team, samen met je directe Full-stack collega's Jelmer en Duncan. Naast deze collega's zijn er nog 17 andere Engineering collega's die het hele Engineering team compleet maken. Wij voelen ons allemaal medeverantwoordelijk voor het succes van Simplicate en dat van elkaar. Onze ambitie en leergierigheid zorgen ervoor dat we ons blijven ontwikkelen. Groeien doen we dus graag. We zijn altijd geïnteresseerd en betrokken bij elkaar. We vinden het belangrijk dat iedereen zich op z'n gemak voelt en zichzelf kan zijn. En als we het doen, doen we het goed en gaan we er volledig voor.


Zo pas jij in onze workflow

Je bent betrokken, streeft naar kwaliteit, bent authentiek, betrouwbaar en je maakt dingen niet onnodig complex. Kortom, Simplicate past bij jou. Je wilt bijdragen aan het succes van Simplicate en bent voortdurend op zoek naar manieren om jezelf verder te ontwikkelen.

Daarnaast vinden we het volgende belangrijk:

 • Je hebt brede kennis van en ervaring met: PHP, JS (TypeScript = pre), Symfony, JS frameworks (React = pre);

 • Kennis van Symfony, DDD, PHPUnit, Jest en Playwright worden wij blij van, maar is niet verplicht;

 • Je bent voortdurend op zoek naar manieren om jezelf verder te ontwikkelen;

 • Je bent enthousiast, proactief, ambitieus en hebt een winnaarsmentaliteit.


Dit krijg jij ervoor terug

We waarderen en zien elkaars talent. Daarom hebben we een warme en open cultuur gecreëerd waarin jij je thuis voelt. Wij bieden jou:

 • Een uitdagende functie waarin je jouw creatieve talenten volop benut en ontwikkelt;

 • Werken bij een zelfstandig, non-funded softwarebedrijf. Omdat wij niet afhankelijk zijn van investeerders, hebben we de vrijheid om te groeien vanuit onze eigen overtuiging;

 • Vier locaties om flexibel te werken: twee kantoren in Groningen, één in Amsterdam, of lekker vanuit je eigen huis;

 • Dagelijks vers fruit, lunch en écht goede koffie;

 • Uitstekende pensioenregeling, wij betalen 82%;

 • Tijd voor gezelligheid door vrijmibo’s, feestjes en teamuitjes;

 • De nieuwste Macbook Pro, internetvergoeding en thuiswerkvergoeding;

 • Een eigen groeibudget per jaar, te besteden naar eigen inzicht;

 • Benefits naar keuze; elke maand krijg je een kleine bijdrage via Alleo.


Over Simplicate

Simplicate is een snelgroeiende software scale-up. Wij zijn er voor alle zakelijke dienstverleners die streven naar meer succes. Wij helpen ze om hun volle potentieel te bereiken met onze sterke visie op bedrijfsvoering, krachtige CRM- en projectsoftware én onze dienstverlening. Simplicate is namelijk meer dan een softwarebedrijf; we zijn betrokken bij het succes van onze klanten en elkaar.

Die betrokkenheid ervaar je ook in onze cultuur. Wij zien en waarderen elkaars talent. Je krijgt een warm welkom en maakt deel uit van de open cultuur. Samenwerken is onze flow to success.


Kom in contact!

Ben jij de nieuwe Simplicater die wij zoeken? Bepaal en creëer jouw eigen flow to success bij Simplicate. Bekijk alvast de sollicitatieprocedure, of solliciteer direct via de button.


Vragen? Vragen!
Neem contact op met Manon van der Velpen: vacatures@simplicate.nl of tel: 088 520 0500.

Acquisitie wordt niet op prijs gesteld. Aan het zonder opdracht voorstellen van kandidaten kunnen geen rechten c.q. verplichtingen worden ontleend. Voor deze vacature zijn wij uitsluitend op zoek naar kandidaten die direct in dienst willen treden bij Simplicate.

of

Apply with Indeed onbeschikbaar

Zo gaat ons sollicitatieproces

Solliciteren

Heb je een interessante vacature gezien? Solliciteer direct met je cv en een motivatiebrief

Kennismaken

We willen je graag persoonlijk leren kennen en meer horen over je doelen en ambities. Ook delen we graag informatie over de functie en Simplicate, zodat we een duidelijk beeld hebben van wat we elkaar kunnen bieden!

Vervolggesprek / Businesscase

Tijdens een vervolggesprek komen we graag meer te weten over jouw werkmentaliteit en over jouw kennis en talenten. Dit doen we aan de hand van een verdiepend gesprek of een business case.

Aanbod

Gefeliciteerd! Wij zijn enthousiast en doen je graag een aanbod. Nu is het tijd om jouw beslissing te maken. We nemen contact met je op om ons aanbod met je te delen en te bespreken.