Overslaan naar content

Afstudeerstage (IT) Business Consultancy

Op locatie
 • Groningen, Groningen, Nederland
Stages & Traineeship

De uitdaging

Your flow to success als afstudeerstagiair(e) Business Consultancy

Wil jij werken aan een project dat echt impact heeft op onze organisatie en waarbij je de ruimte krijgt om te groeien en te leren? Kom dan bij ons afstuderen! Bij Simplicate krijg je een toffe, leerzame plek om af te studeren en kan je met je diploma op zak een vliegende start van je carrière maken!

Jouw nieuwe collega’s

Je wordt onderdeel van het Customer Service team. Dit team bestaat uit Junior, Medior & Senior Consultants die in korte tijd veel leren en het meest van ons allemaal in contact staan met onze klanten! Jouw directe collega’s zijn: Margot, Mark, Jorn, Hanno, Lennard, Rienk en Thierry.Ondertussen zijn wij met meer dan 75 toffe collega’s, verdeeld over drie kantoren in Groningen en Amsterdam. Wij voelen ons allemaal medeverantwoordelijk voor het succes van Simplicate en dat van elkaar. Onze ambitie en leergierigheid zorgen ervoor dat we ons blijven ontwikkelen. Groeien doen we dus graag. We zijn altijd geïnteresseerd en betrokken bij elkaar. We vinden het belangrijk dat iedereen zich op zijn gemak voelt en zichzelf kan zijn. En als we het doen, doen we het goed en gaan we er volledig voor.


Zo pas jij in onze workflow
Als afstudeerstagiair bij Simplicate word je door ons ontvangen als volwaardige Simplicater. Het enige verschil is dat jij een groot deel van je tijd besteedt aan het doen van onderzoek en het schrijven van je scriptie. Het onderwerp voor jouw afstudeeropdracht bepalen we samen. Hierin vinden we het belangrijk dat jij er plezier uit haalt en dat het onderzoek echt waarde toevoegt, zodat jij je eerste impact kunt maken op onze organisatie.

Daarnaast vinden we het belangrijk dat je:

 • In je laatste jaar van een HBO of Universitaire opleiding in de richting van bedrijfskunde zit;
 • Je een goede beheersing van de Nederlands taal in woord en geschrift hebt;
 • Communicatief sterk bent en snel kunt anticiperen op nieuwe omstandigheden;
 • Interesse hebt in het werken met software en processen;
 • Mensgericht bent;
 • Positief, ondernemend en proactief bent.


Dit krijg jij ervoor terug

Simplicate is één van de snelst groeiende B2B softwarebedrijven van Nederland. We werken met een ambitieus team dat samen streeft naar een succesvol product en dienstverlening, waarbij we jouw eigen inbreng ontzettend waardevol vinden! Naast onze warme en open cultuur en onze sterke naam binnen de branche, bieden we jou ook nog het volgende:

 • Een afstudeerstage bij een van de snelst groeiende B2B softwarebedrijven van Nederland;

 • Tijd voor gezelligheid door vrijmibo’s, feestjes en teamuitjes;

 • Een heerlijke gezonde lunch, goede koffie en vers fruit;

 • Drie kantoren om te werken; twee in Groningen en en één in Amsterdam;

 • Een stagevergoeding van € 500,- per maand;

 • Mogelijkheid om na je stage jouw carrière bij ons te starten.

Jij & Simplicate

Over Simplicate

Simplicate is een snelgroeiende software scale-up. Wij zijn er voor alle zakelijke dienstverleners die streven naar meer succes. Wij helpen ze om hun volle potentieel te bereiken met onze sterke visie op bedrijfsvoering, krachtige CRM- en projectsoftware én onze dienstverlening. Simplicate is namelijk meer dan een softwarebedrijf; we zijn betrokken bij het succes van onze klanten en elkaar.

Die betrokkenheid ervaar je ook in onze cultuur. Wij zien en waarderen elkaars talent. Je krijgt een warm welkom en maakt deel uit van de open cultuur. Samenwerken is onze flow to success.

Kom in contact!

Ben jij de nieuwe Simplicater die wij zoeken? Bepaal en creëer jouw eigen flow to success bij Simplicate. Bekijk alvast de sollicitatieprocedure, of solliciteer direct via de button.


Vragen? Vragen!
Neem contact op met Manon van der Velpen: vacatures@simplicate.nl of tel: 088 520 0500.

Acquisitie wordt niet op prijs gesteld. Aan het zonder opdracht voorstellen van kandidaten kunnen geen rechten c.q. verplichtingen worden ontleend. Voor deze vacature zijn wij uitsluitend op zoek naar kandidaten die direct in dienst willen treden bij Simplicate.

of

Zo gaat ons sollicitatieproces

Solliciteren

Heb je een interessante vacature gezien? Solliciteer direct met je cv en een motivatiebrief

Kennismaken

We willen je graag persoonlijk leren kennen en meer horen over je doelen en ambities. Ook delen we graag informatie over de functie en Simplicate, zodat we een duidelijk beeld hebben van wat we elkaar kunnen bieden!

Vervolggesprek / Businesscase

Tijdens een vervolggesprek komen we graag meer te weten over jouw werkmentaliteit en over jouw kennis en talenten. Dit doen we aan de hand van een verdiepend gesprek of een business case.

Aanbod

Gefeliciteerd! Wij zijn enthousiast en doen je graag een aanbod. Nu is het tijd om jouw beslissing te maken. We nemen contact met je op om ons aanbod met je te delen en te bespreken.