Overslaan naar content

Neeltje's flow to success

Hoe is het om te werken bij een snelgroeiende software scale-up? Onze collega’s vertellen wat succes voor hun betekent. Dit is het verhaal van Neeltje. Ze ruilde Brabant in voor Amsterdam, is gek op haar trouwe viervoeter Ludo en heeft genoeg recepten opgeslagen om elke dag van het jaar iets nieuws te koken. Hoe vindt zij het om te werken bij Simplicate?

Wat doe je als Customer Success Manager?

Bij Simplicate helpen we iedere klant bij zijn of haar flow naar success. Als Customer Success Manager lever ik hier een belangrijke bijdrage aan. Wij delen als expert onze kennis en gaan samen met de klant in gesprek over hoe onze software het beste bijdraagt aan het behalen van hun doelstellingen. Daarnaast inspireren we onze klanten met relevante content en zorgen ervoor dat ze met hun hulpvragen bij ons terecht kunnen.

Neem je wel eens een culinaire creatie mee naar kantoor?

Ik neem me weleens voor om iets lekkers mee te nemen naar kantoor, maar meestal heb ik het zelf al opgegeten thuis ;-). Ik vind het wel heel leuk om nieuwe recepten uit te proberen en ben gek op de video's van Tasty, een online netwerk vol recepten. Ook heb ik honderden Pinterest-inspiraties opgeslagen. Wie weet verras ik jullie binnenkort wel met iets lekkers!

Ontmoet Neeltje

Benieuwd naar Neeltje haar verhaal? Check dan de video.

Waarom werk je graag bij Simplicate?

We hebben een hechte cultuur waar iedereen zich op zijn of haar gemak voelt. We zijn altijd op zoek naar manieren om het beste in ons naar boven te halen en samen te werken aan onze doelen. Dat vind ik zo tof. Daarnaast vinden we het echt leuk om gezellige dingen samen te doen. Op vrijdag bestellen we bijvoorbeeld altijd lekkere broodjes en luiden we het weekend in met een borrel.

Wat betekent succes voor jou?

Voor mij betekent succes dat ik een positieve impact kan hebben op mensen en iets kan bijdragen. Als Customer Success Manager spreek ik dagelijks met verschillende klanten en help hen met hun uitdagingen. Het is fantastisch als ze na een gesprek enorm geholpen zijn en verder kunnen.

Zeg eens eerlijk, mis je Brabant?

Een beetje wel, maar Amsterdam is mijn tweede thuis. Ik ben hier tien jaar geleden naartoe verhuisd voor mijn studie en ben nooit meer weggegaan. Ik heb nog steeds mijn familie in Brabant, dus reden genoeg om vaak op bezoek te gaan.

Kunnen we Ludo aannemen als kantoorhond?

Haha! Dat zou Ludo geweldig vinden 😍.Ook werken bij Simplicate?

FunctietitelWerkmodelAfdeling
Junior ConsultantOp locatieCustomer SuccessBekijk vacature
Customer Success ManagerOp locatie, HybrideCustomer SuccessBekijk vacature
Junior Consultant
Op locatie
Customer Success
Customer Success Manager
Op locatie, Hybride
Customer Success