Overslaan naar content

Jim's flow to success

Hoe is het om te werken bij een snelgroeiende software scale-up? Onze collega’s vertellen wat succes voor hun betekent. Dit is het verhaal van Jim Swarte. Hij woont in Groningen, is een fanatiek voetbalsupporter en drinkt (zoals zijn achternaam al doet vermoeden) zijn koffie zwart! Hoe vindt hij het om te werken bij Simplicate?

Hoe start jouw werkdag?

Vrij rustig. Ik stap onder de douche en spring op de fiets naar kantoor. Ik ontbijt meestal op kantoor.

Wat doe je als Manager van het Support team?

Ik ben verantwoordelijk voor het supportteam binnen Simplicate. Het werk is voornamelijk op de inhoud gebaseerd. Dus we zorgen dat onze klanten hun werk zo goed mogelijk kunnen doen en dat alle processen met andere afdelingen goed verlopen.

Jim - Manager Support

Ontmoet Jim

Benieuwd naar Jim zijn volledige verhaal? Check dan de video.

Wat is jouw flow to success?

Succes betekent voor mij het behalen van je doelen. Wanneer je ergens genoeg energie insteekt, groei je elke keer weer meer en word je ook steeds succesvoller.

In mijn werk krijg ik veel vrijheid. Ik ben bij Simplicate als stagiair begonnen in oktober 2020. Na mijn scriptie ging ik direct aan de slag als Support Consultant. Je kan heel veel verantwoordelijkheden pakken als je dat zelf wil. Als het niet helemaal goed gaat, kun je altijd om hulp vragen of bij collega’s terecht om je verder te helpen. Het is echt teamwerk, je doet het nooit alleen. Toen kwam er een mooie kans om Manager van het supportteam te worden. Daar ben ik dit jaar mee begonnen en dat doe ik met heel veel plezier.

En hoe zit het met dat biertje?

Er zijn een aantal voetbalfanaten, onder andere Jesse van het salesteam. Ik heb helaas een weddenschap van hem verloren. Hij is voor SC Heerenveen, ik ben als geboren en getogen Groninger een fanatieke supporter van FC Groningen. Sinds de opening van de Euroborg heb ik een seizoenskaart, en ik voetbal op zaterdag met een vriendenteam.

Met Jesse had ik gewed voor een kratje bier dat Groningen boven Heerenveen zou eindigen, maar helaas heeft Jesse toch van mij gewonnen. En helaas lijkt Heerenveen dit jaar weer te gaan winnen, dus dan ben ik weer een kratje bier 'armer'.

Ook werken bij Simplicate?

FunctietitelWerkmodelAfdeling
Junior ConsultantOp locatieCustomer SuccessBekijk vacature
Junior Consultant
Op locatie
Customer Success