Overslaan naar content

Daniël's flow to success

Hoe is het om te werken bij een snelgroeiende software scale-up? Onze collega’s vertellen wat succes voor hun betekent. Dit is het verhaal van Daniël. Hij woont met zijn gezin net onder Alkmaar, bouwde als kind al gameservers en klust er in het weekend flink op los. Hoe vindt hij het om te werken bij Simplicate?

Je bent CTO, wat betekent dat?

Heel simpel gezegd ben ik Chef Techniek. Zo hebben we binnen Simplicate een afdeling van verschillende type Software Engineers die onze software bouwen, onderhouden en testen. Van dat clubje ben ik de visionaire leider, of hoe je het ook wilt noemen. Ik ben verantwoordelijk voor de technische strategische plannen, budgetten en keuzes. Samen met het team breng ik onze producten naar een hoger niveau. Daarnaast begeleid ik collega's in hun persoonlijke ontwikkeling.

Was je altijd een IT’er in de dop?

Van kleins af aan ben ik al bezig met internettechnologie. Waar mijn vriendjes aan het gamen waren, bouwde ik juist een gameserver. Dus die liefde voor IT zat er altijd al wel in. Ik heb Bouwkunde gestudeerd aan de TU Delft. Uiteindelijk ben ik daar Cum Laude afgestudeerd op Design Informatics. Tegelijkertijd leerde ik mezelf beter programmeren tijdens het zzp-en. Die route heb ik verder gevolgd, omdat ik het leuke vond om met sneller resultaat digitaal te creëren.

Je bent dus een échte klusbaas?

Haha! Dat zou je wel zo kunnen stellen. Ik ben eigenlijk altijd aan het bouwen. In het weekend klus ik aan het door mij zelf verbouwde huis, zo voel ik me nog een beetje bouwtechnisch ingenieur. En doordeweeks bouw ik samen met het team aan Simplicate.

Ontmoet Daniël

Benieuwd naar Daniël zijn volledige verhaal én hoe hij zijn koffie drinkt? Check dan de video.

Waarom werk je graag bij Simplicate?

We zijn een ambitieuze club mensen. Dat heeft me ook echt wel getrokken. De mensen bij Simplicate zijn open, energiek en hebben zin om het meeste uit hun dag te halen. Het is een inspirerende omgeving. De sfeer is heel amicaal. Je kan gewoon bij iedereen aankloppen en om hulp vragen. En je krijgt enorm veel vrijheid om je eigen ideeën te ontplooien, dingen te proberen en steeds weer het beste uit jezelf te halen.

Wat is jouw flow to success?

Succes betekent voor mij groei. Op meerdere vlakken. Veel mensen stappen vrij jong Simplicate binnen. Zij groeien als professional in hun vak, maar ook als mens. Dat vind ik altijd heel tof om te begeleiden en om zelf te ervaren. Aan de andere kant, we bouwen ook iets voor de groei van onze klanten. De groei van onze klanten helpt ons te groeien en wij helpen onze klanten te groeien. Dat is succes voor mij.

Ook werken bij Simplicate?

FunctietitelWerkmodelAfdeling
Full-stack PHP/JS EngineerOp locatie, HybrideEngineeringBekijk vacature
Medior/Senior Front-end EngineerOp locatie, HybrideEngineeringBekijk vacature
Medior Back-end EngineerOp locatieEngineeringBekijk vacature