Overslaan naar content

Batul's flow to success

Hoe is het om te werken bij een snelgroeiende software scale-up? Onze collega’s vertellen wat succes voor hen betekent. Dit is het verhaal van Batul. Een creatieve geest met een eindeloze nieuwsgierigheid en een grote drang om te leren en te groeien. Hoe vindt zij het om te werken bij Simplicate?

Jouw functie is Front-end Developer, wat houdt dat in?

Dat is programmering en software-engineering. Ik werk aan de voorkant van mobiele apps en webapplicaties. Zo ben ik nu bezig met de mobiele app van Simplicate zelf. Ik vind het vooral leuk omdat het creatief is. Je bent als Front-end Developer altijd iets aan het bedenken, een design aan het maken en aan het testen.

Hoe ben je bij Simplicate terechtgekomen?

Ik kom uit Syrië, woon al zeven jaar in Nederland en heb software-engineering gestudeerd. Mijn afstudeerproject heb ik bij Simplicate gedaan en daarna mocht ik meteen in loondienst komen. Daar ben ik nog steeds ontzettend blij mee.

Ontmoet Batul

Benieuwd naar Batul haar verhaal? Check dan de video.

Waarom werk je graag bij Simplicate?

Simplicate voelt als mijn tweede thuis en mijn team als een familie. Vanaf de eerste dag dat ik als student binnenkwam, werd ik overal bij betrokken. We delen persoonlijke momenten en dit versterkt ons onderling vertrouwen. Het feit dat ze me bijvoorbeeld tijdens Suikerfeest in het Arabisch feliciteren, laat zien hoe leuk en attent ze zijn. Successen binnen het bedrijf worden ook altijd gevierd en iedereen werkt heel fijn met elkaar samen. Ik kom elke dag met plezier naar het werk.

Wat betekent succes voor jou?

Doelen en dromen bereiken. Ik word elke dag wakker met een nieuw doel in mijn hoofd. Ik houd van uitdagingen en nieuwe dingen leren en proberen. Geen doelen genoeg voor mij ;)! Niet alleen professioneel, ook privé. Zo is een van mijn doelen om ooit een wereldreis te maken.

Wat is je favoriete werkdag?

Dat is vrijdag, want dan is het heel gezellig hier. Iedereen werkt op kantoor en we hebben broodjes en een borrel. Ik kan altijd lekker kletsen met collega’s en kom daarom graag naar kantoor op vrijdag.Ook werken bij Simplicate?

FunctietitelWerkmodelAfdeling
Full-stack PHP/JS EngineerOp locatie, HybrideEngineeringBekijk vacature
Medior/Senior Front-end EngineerOp locatie, HybrideEngineeringBekijk vacature
Medior Back-end EngineerOp locatieEngineeringBekijk vacature