Stage: Motion designer | Amsterdam

  • Marketing
  • Amsterdam, Nederland

Stage: Motion designer | Amsterdam

Omschrijving

Wij zijn Simplicate, een SaaS bedrijf dat complexe bedrijfsprocessen eenvoudig maakt. En met succes, want met een groei van meer dan 3.000% zijn wij het snelst groeiende softwarebedrijf van de Deloitte Technology Fast 50. Wij optimaliseren processen voor honderden bureaus in de creatieve sector, media, architectuur en accountancy. Zodat zij door kunnen gaan met zaken waar ze goed in zijn: ondernemen, creëren en groeien.

Ons product bewijst zichzelf. Nu is de tijd om ons merk uit te bouwen. Wij denken vanuit Customer Journeys, Data, Emotional Benefits en CRO, en zijn hard aan het werk aan een nieuwe sterke Visual Identity. Om deze nog sterker te maken zoeken we een Motion design stagiair voor ons kantoor in Amsterdam die ons merk laat leven door alle touchpoints.


Word jij hier vrolijk van?

Bij ons krijg je geen opdrachten, maar toon je eigenaarschap. Op basis van data en klantinzichten denk je mee over onze positionering. Jij bepaalt met het marketingteam hoe we dit vertalen naar alle visuele onderdelen. Hierin design je mee aan de content voor onze site, campagnes, socials, en e-mail flows. Daarnaast zorg je voor de visuele herkenning van het product Simplicate. Onze focus ligt op het uitbreiden van de naamsbekendheid en hoe we prospects aan boord krijgen. Met Simplicate maak je een reis waarin je de vrijheid krijgt om veel te ontwerpen, maken en testen. Jij zorgt dat jouw visie als Motion Designer in de hele journey naar voren komt.


Vereisten

Over jou

  • Je hebt minimaal hbo werk- en denkniveau
  • Je bent een digital native en wordt enthousiast van digital experiences
  • Je portfolio weet ons direct te overtuigen
  • Je hebt een scherp oog voor detail
  • Adobe CC kent geen geheimen voor je, en met name After Effects is een pré.
  • Fotografie, video, HTML of animatie? Als schaap met vijf poten is niets je 100% vreemd, of sta je te springen jezelf hierin verder te ontwikkelen.
  • Je bent nieuwsgierig, en altijd op zoek naar nieuwe trends en ontwikkelingen in het digitale landschap.


Jouw team

We werken hard aan het merk en aan onszelf. Groei blijft niet iets voor de organisatie alleen, maar we helpen je ook zelf te ontwikkelen. Je start in het marketingteam. Je werkt direct samen met je collega’s: een art-director, twee online marketeers, een content manager en de Head of Marketing. Samen sparren we met veertig andere collega’s in Amsterdam en Groningen over ons product en hoe we klanten blij kunnen maken.


Where Simplicate meets you

Ben jij klaar om te delen in het succes van Simplicate? En sleep jij liever vandaag dan morgen deze droomstage binnen? Solliciteer dan via de button.

Heb je vragen? Neem contact op met Welmoed Muis - vacatures@simplicate.nl - 088 5200 500