Skip to content

Senior Front-end Software Engineer - Amsterdam

Nederland, Noord-Holland, AmsterdamEngineering

Functieomschrijving

We zijn opzoek naar een dikke baas; een Senior Front-end software engineer voor ons Engineering team. Een dedicated collega die samen met het team ons product naar het volgende level weet te brengen. 

De uitdaging die er ligt

Simplicate groeit hard en het aantal klanten groeit hard mee. Ondertussen zijn we met 50 enthousiaste collega’s, verdeeld over een kantoor in Groningen en Amsterdam. Om onze groei door te zetten, is het van belang dat we ons product blijven verbeteren en innoveren. Zo zorgen we er samen voor dat onze klanten succesvol worden en blijven. 


Onze stip

Simplicate wil het meest toonaangevende softwarebedrijf van Nederland worden. Innovatie en continue ontwikkeling drijft onze groei, producten en mensen. Wij zijn altijd samen in beweging om zo tot een betere versie van onszelf te komen. Als expert delen wij onze kennis als het gaat om het versimpelen van de bedrijfsprocessen van onze klanten. Wij inspireren en laten onze klanten zien hoe eenvoud kan helpen, zodat zij het verschil maken.

Vereisten

Wat ga je doen als Front-end software engineer?

Als Senior Front-end Software Engineer werk je in je vaste Scrum-team aan uiteenlopende projecten. Samen met je collega developers breng je nieuwe features of refactors naar de finish. Product Management voorziet je team van de juiste functionele input, maar vanaf daar neem je het over met je team en kom je met een geweldig resultaat.

-

Je team is multidisciplinair: dit betekent dat je met back-end en front-end developers samen aan je Sprint Goals werkt. Alles wat je oplevert wordt uitvoerig getest door een Software Tester. Samen met je collega's maak je duidelijke afspraken over gebruikte patterns, code style, unit testing etc. Daarmee zorg je voor software die stabiel, snel, veilig en dus van hoge kwaliteit is.

-

Je werkt in sprints van drie weken en in die iteraties werk je aan grotere projecten (epics) of kleinere Product Improvements waarmee je onze klanten echt blij maakt en helpt met hun dagelijkse werkzaamheden. Iedere sprint probeer je te leren van je successen en fouten: zo groei je als team en als individu. Samen met je Lead zorg je ervoor dat je steeds het beste uit jezelf haalt en je jezelf in razendsnel tempo ontwikkelt. Zo blijft je werk uitdagend en leuk: en dat is uiteindelijk het belangrijkste.


Hier word jij onderdeel van
Wij werken hard aan Simplicate en aan onszelf. Jij wordt onderdeel van het Engineering team, bestaande uit drie multidisciplinaire teams met zowel Front-end engineers als Backend engineers en een Test Engineer. Jouw werkgeluk en eigen ontwikkeling vinden wij belangrijk en krijgt de nodige aandacht. Denk aan mogelijkheden voor trainingen en cursussen. Maar ook zorgen we dat jij tijdens jouw werkweek kunt genieten van faciliteiten als een uitgebreide lunch, vers fruit, vrijmibo’s aan onze eigen tap en teamuitjes. Zodat jij kan doen, waar jij de allerbeste in bent.

Dit zoeken we

 • Je hebt brede kennis van en ervaring met: (semantisch correcte) HTML, CSS, CSS-in-JS, JS (ES6+), TypeScript en React.
 • Je bent voortdurend op zoek naar manieren om jezelf verder te ontwikkelen
 • Je wil bijdragen aan het succes van Simplicate.
 • Je bent enthousiast, proactief, ambitieus en hebt een winnaarsmentaliteit
 • Je kan je vinden in onze kernwaarden (betrokkenheid, kwaliteit, authenticiteit, betrouwbaarheid en eenvoud).


What's in it for you?

 • Een baan bij een van de snelst groeiende B2B softwarebedrijven van Nederland.

 • Een eigen inbreng in een scale-up die snel groeit.

 • Een ambitieus team die streeft naar een succesvol product.

 • Tijd voor gezelligheid door vrijmibo’s, feestjes en teamuitjes.

 • Een heerlijke gezonde lunch, goede koffie en vers fruit.

 • Twee kantoren om te werken; Groningen en Amsterdam.

 • Ruimte voor persoonlijke ontwikkeling door middel van opleidingen en workshops.

 • De nieuwste MacBook Pro en een telefoonvergoeding.

 • Een goed salaris met volledig verzorgde pensioenregeling.


Where Simplicate meets you

Ben jij "de" dikke baas die wij zoeken? En sleep jij liever vandaag dan morgen deze droombaan binnen? Solliciteer dan via de button.


Heb je vragen? Neem dan contact op met Randy Bruijntjes op telefoonnummer 06-38706167 en/of stuur een mail naar vacatures@simplicate.nl


Acquisitie wordt niet op prijs gesteld. Aan het zonder opdracht voorstellen van kandidaten kunnen geen rechten c.q. verplichtingen worden ontleend. Voor deze vacature zijn wij uitsluitend op zoek naar kandidaten die direct in dienst willen treden bij Simplicate.
of

Apply with Indeed onbeschikbaar