Skip to content

Recruiter Groningen | Amsterdam

Groningen, Groningen, NederlandPeople & Culture

De uitdaging

Wil jij ons helpen om het meest toonaangevende softwarebedrijf van Nederland te worden? Wij zijn op zoek naar een in-house recruiter die verantwoordelijk gaat zijn voor het totale recruitment proces binnen Simplicate. Van employer branding, tot sourcing en van het opzetten van een vacature tot het verbeteren van onze candidate experience.


Kortom een enthousiaste en proactieve recruiter die potentiële kandidaten weet te boeien en binden aan Simplicate.


Wat ga je doen als Recruiter?

Als Recruiter ben jij verantwoordelijk voor het werven en selecteren van nieuw talent en begeleid je het gehele recruitmentproces van A tot Z. Je staat in nauw contact met de team leads voor het vormgeven van een nieuwe vacature, je onderhoudt een eenvoudig en geoptimaliseerd selectieproces en met jouw netwerk en expertise weet je talentvolle professionals te vinden, te boeien en te binden aan Simplicate.

 

Als het gezicht van Simplicate op de arbeidsmarkt ben je tevens:

 • Actief op zoek (sourcing) naar potentieel talent. Je beheert en vult onze talentpools en onderhoud contacten met professionals die interessant kunnen zijn voor de toekomst.

 • De arbeidsmarktspecialist en weet je wat speelt in de markt en waar je de juiste kandidaten vindt voor de verschillende rollen binnen Simplicate. 

 • Op de hoogte van trends en ontwikkelingen in de verschillende doelgroepen en signaleert en adviseert teams leads over de beschikbaarheid van specifieke kennis en kunde in de markt. 

 • Samen met marketing verantwoordelijk voor relevante content en campagnes afgestemd op de verschillende doelgroepen. 

 • Verantwoordelijk om Simplicate als topwerkgever te promoten. Je onderzoekt nieuwe contacten en samenwerkingen met o.a. hogescholen, universiteiten en verenigingen en staat op alle relevante evenementen om Simplicate te promoten en interessante professionals aan ons te binden. 

Tot slot begrijp je het belang van het aannemen op basis van cultuur-fit, waarbij je zorgt voor een inspirerende candidate experience die in lijn ligt met onze kernwaarden.

 

Hier word jij onderdeel van

Simplicate groeit als scale-up hard en het aantal klanten groeit hard mee. Ondertussen zijn wij met meer dan 75 enthousiaste collega’s, verdeeld over twee kantoren in Groningen en Amsterdam. Om onze groei door te zetten, is het van belang dat we talentvolle en ambitieuze collega’s aan ons blijven binden en daar hebben we jouw hulp bij nodig.


Jij wordt onderdeel van het People & Culture team, samen met de Head of'- en de People & Culture medewerker. Jouw werkgeluk en eigen ontwikkeling vinden wij belangrijk en krijgt de nodige aandacht. Denk aan mogelijkheden voor trainingen en cursussen. Maar ook zorgen wij dat jij tijdens jouw werkweek kunt genieten van faciliteiten als een uitgebreide lunch, vers fruit, vrijmibo’s aan onze eigen tap en teamuitjes. Zodat jij kan doen, waar jij de allerbeste in bent.

Jij & Simplicate

Dit zoeken wij

 • Je hebt reeds enkele jaren ervaring met recruitment en bij voorkeur enige ervaring als corporate / inhouse recruiter. 

 • Je beschikt over hbo werk- en denkniveau.

 • Je bent creatief ingesteld en hebt een hoog energieniveau; opgeven staat niet in jouw vocabulaire, je blijft zoeken naar nieuwe manieren om de juiste kandidaten te vinden.

 • Je bent marktgericht; je bent altijd op de hoogte van de behoefte in de arbeidsmarkt en weet de strategische werving hierop in te richten.

 • Door jouw pro-activiteit, overtuigingskracht en sterke communicatieve vaardigheden weet jij het juiste talent te vinden en te boeien.

 • Je wilt bijdragen aan het succes van Simplicate en bent voortdurend op zoek naar manieren om jezelf verder te ontwikkelen

 • Je kan je vinden in onze cultuur (samen, eenvoud, succes en inspireren).

 

Dit krijg jij ervoor terug

 • Een baan bij een van de snelst groeiende B2B softwarebedrijven van Nederland.

 • Een eigen inbreng in een scale-up die snel groeit.

 • Een ambitieus team dat streeft naar een succesvol product.

 • Tijd voor gezelligheid door vrijmibo’s, feestjes en teamuitjes.

 • Een heerlijke gezonde lunch, goede koffie en vers fruit.

 • Twee kantoren om te werken: Groningen en Amsterdam. Werk je liever ook enkele dagen vanuit huis? Dan is dat uiteraard ook geen probleem.

 • Ruimte voor persoonlijke ontwikkeling door opleidingen en workshops (en een eigen groei budget).

 • Een Macbook en een telefoonvergoeding.

 • Een goed salaris met volledig verzorgde pensioenregeling.


Over Simplicate

Simplicate is een snelgroeiende software scale-up met kantoren in Groningen en Amsterdam met meer dan 55 medewerkers. Met gebruiksvriendelijke CRM- en projectsoftware maken wij al sinds 2015 meer dan 1.300 dienstverleners succesvoller door de meest efficiënte flow van eerste klantcontact tot en met factuur. Onze klanten vergroten hun succes door tijdsbesparing, efficiënt werken, de juiste inzichten en gelukkigere medewerkers.

Innovatie en continue ontwikkeling drijft onze groei, producten en mensen. Wij zijn altijd samen in beweging om zo tot een betere versie van onszelf te komen.  Wij inspireren en laten onze klanten zien hoe efficiëntie kan helpen, zodat zij het succesvoller werken.

 

Kom in contact

Ben jij de nieuwe Simplicater die wij zoeken? En sleep jij liever vandaag dan morgen deze droombaan binnen? Solliciteer dan via de button.

Heb je vragen? Neem contact op met Welmoed Muis via 088- 5200 500 en/of mail naar vacatures@simplicate.nl.


of

Apply with Indeed onbeschikbaar