Skip to content

Recruiter

Amsterdam | Groningen, Groningen, NederlandPeople & Culture

De uitdaging

Wil jij:

 • Ons helpen om het meest toonaangevende softwarebedrijf van Nederland te worden?

 • Bijdragen aan de groei van Simplicate waarbij jouw inbreng en expertise het verschil maakt?

 • Jezelf consistent blijven ontwikkelen en uitdagen?

 • Werken in een betrokken team waar successen worden gevierd?


4 X 'JA'? Lees dan snel verder!


Wij zijn op zoek naar een in-house recruiter die verantwoordelijk gaat zijn voor het totale recruitment proces binnen Simplicate. Van employer branding, tot sourcing en van het opzetten van een vacature tot het verbeteren van onze candidate experience. Klikt tof toch? Kortom een enthousiaste en proactieve recruiter die potentiële kandidaten weet te boeien en binden aan Simplicate.


Your flow to success

Jij & Simplicate

Jouw team

Je wordt onderdeel van het People & Culture team, samen met Welmoed (Head of People & Culture) en Janna (People & Culture medewerker).

Wij voelen ons allemaal medeverantwoordelijk voor het succes van Simplicate en dat van elkaar. Onze ambitie en leergierigheid zorgen ervoor dat we ons blijven ontwikkelen. Groeien doen we dus graag. We zijn altijd geïnteresseerd en betrokken bij elkaar. We vinden het belangrijk dat iedereen zich op z'n gemak voelt en zichzelf kan zijn. En als we het doen, doen we het goed en gaan we er volledig voor.


Jouw werk

Als Recruiter ben jij verantwoordelijk voor het werven en selecteren van nieuw talent en begeleid je het gehele recruitmentproces van A tot Z. Je staat in nauw contact met de team leads voor het vormgeven van een nieuwe vacature, je onderhoudt een eenvoudig en geoptimaliseerd selectieproces en met jouw netwerk en expertise weet je talentvolle professionals te vinden, te boeien en te binden aan Simplicate.

Als het gezicht van Simplicate op de arbeidsmarkt ben je tevens:

 • Actief op zoek (sourcing) naar potentieel talent. Je beheert en vult onze talentpools en onderhoud contacten met professionals die interessant kunnen zijn voor de toekomst;

 • De arbeidsmarktspecialist en weet je wat speelt in de markt en waar je de juiste kandidaten vindt voor de verschillende rollen binnen Simplicate;

 • Op de hoogte van trends en ontwikkelingen in de verschillende doelgroepen en signaleert en adviseert teams leads over de beschikbaarheid van specifieke kennis en kunde in de markt;

 • Samen met marketing verantwoordelijk voor relevante content en campagnes afgestemd op de verschillende doelgroepen;

 • Verantwoordelijk om Simplicate als topwerkgever te promoten. Je onderzoekt nieuwe contacten en samenwerkingen met o.a. hogescholen, universiteiten en verenigingen en staat op alle relevante evenementen om Simplicate te promoten en interessante professionals aan ons te binden.

Tot slot begrijp je het belang van het aannemen op basis van cultuur-fit, waarbij je zorgt voor een inspirerende candidate experience die in lijn ligt met onze kernwaarden.


Wie ben jij?

Je bent betrokken, streeft naar kwaliteit, bent authentiek, betrouwbaar en je maakt dingen niet onnodig complex. Kortom, Simplicate past bij jou. Je wilt bijdragen aan het succes van Simplicate en bent voortdurend op zoek naar manieren om jezelf verder te ontwikkelen. Daarnaast vinden we het belangrijk dat:

 • Je reeds enkele jaren ervaring hebt met recruitment en bij voorkeur enige ervaring als corporate / inhouse recruiter;

 • Je beschikt over hbo werk- en denkniveau;

 • Je creatief bent ingesteld en hebt een hoog energieniveau; opgeven staat niet in jouw vocabulaire, je blijft zoeken naar nieuwe manieren om de juiste kandidaten te vinden;

 • Je marktgericht bent; je bent altijd op de hoogte van de behoefte in de arbeidsmarkt en weet de strategische werving hierop in te richten;

 • Door jouw pro-activiteit, overtuigingskracht en sterke communicatieve vaardigheden weet jij het juiste talent te vinden en te boeien.

 

Dit krijg jij ervoor terug

Simplicate is één van de snelst groeiende B2B softwarebedrijven van Nederland. We werken met een ambitieus team dat samen streeft naar een succesvol product en dienstverlening, waarbij we jouw eigen inbreng ontzettend waardevol vinden!
Naast onze warme en open cultuur en onze sterke naam binnen de branche, bieden we jou ook nog het volgende:

 • Tijd voor gezelligheid door vrijmibo’s, feestjes en teamuitjes;

 • Een heerlijke gezonde lunch, goede koffie en vers fruit;

 • Ruimte voor persoonlijke ontwikkeling door opleidingen en workshops (en een eigen groei budget);

 • Een Macbook, internetvergoeding en thuiswerkvergoeding;

 • Een maandelijks budget in de Yourcampus app;

 • Een mooi salaris met volledig verzorgde pensioenregeling;

 • Drie kantoren om te werken: twee in Groningen en één Amsterdam. Werk je liever ook enkele dagen vanuit huis? Dan is dat uiteraard ook geen probleem.


Over Simplicate

Simplicate is een snelgroeiende software scale-up met kantoren in Groningen en Amsterdam met meer dan 70 medewerkers. Met gebruiksvriendelijke CRM- en project software maken wij al sinds 2015 meer dan 1.400 dienstverleners succesvoller door de meest efficiënte flow van eerste klantcontact tot en met factuur. Onze klanten vergroten hun succes door tijdsbesparing, efficiënt werken, de juiste inzichten en gelukkigere medewerkers. Innovatie en continue ontwikkeling drijft onze groei, producten en mensen. Wij zijn altijd samen in beweging om zo tot een betere versie van onszelf te komen.


Kom in contact!

Ben jij de nieuwe Simplicater die wij zoeken? En sleep jij liever vandaag dan morgen deze droombaan binnen? Solliciteer dan via de button.

Heb je vragen? Neem contact op met Welmoed Muis via vacatures@simplicate.nl of tel: 088 520 0500.

Acquisitie wordt niet op prijs gesteld. Aan het zonder opdracht voorstellen van kandidaten kunnen geen rechten c.q. verplichtingen worden ontleend. Voor deze vacature zijn wij uitsluitend op zoek naar kandidaten die direct in dienst willen treden bij Simplicate.


of

Apply with Indeed onbeschikbaar