Performance Marketeer | Amsterdam

  • Marketing
  • Amsterdam, Nederland

Performance Marketeer | Amsterdam

Omschrijving

Simplicate

Wij zijn Simplicate, nuchtere innovators die complexe bedrijfsprocessen eenvoudig maken. En met succes, want volgens de Deloitte Technology Fast 50 behoren wij tot de snelst groeiende techbedrijven in Nederland. Met onze software optimaliseren we processen voor honderden bureaus in de creatieve sector, media, architectuur en accountancy. Zodat zij door kunnen gaan met waar ze de beste in zijn: ondernemen, creëren en groeien.

Onze software bewijst zichzelf. Nu is de tijd om ons merk uit te bouwen. Wij denken vanuit Customer Journeys, Data, Emotional Benefits, Account Based Marketing en Performance. En vooral op het laatste willen we hard groeien. Daarom zoeken we een Performance Marketeer die alle performance kanalen en marketing automation managet, zodat we zo veel mogelijk goede leads binnenhalen.


Word jij hier vrolijk van?

We werken in een competitieve markt waar het belangrijk is om te groeien. Daarom bouwen we aan een sterk Account Based Marketing team. Demand generation is hierin essentieel. En dit wordt jouw verantwoordelijkheid! Jij beheert en optimaliseert alle performance kanalen. Daarnaast zorg je voor sterke landingspagina’s en nurture flows om de prospects samen met Sales binnen te halen.

Natuurlijk heb je verstand van Google en Social Ads. Daarnaast bijt je je graag vast in de journeys van onze klanten. Want hierop bouw je nurture flows in Hubspot. Je houdt van data en weet dit te interpreteren naar goede acties om je werk te optimaliseren. En wees gerust, je kan niet alles weten. Wij vinden het belangrijk dat je jezelf ontwikkelt. Daarin helpen we je graag.

Vereisten

Jouw vlieguren

  • Je hebt minimaal hbo werk- en denkniveau.

  • Je hebt 1 tot 4 jaar relevante werkervaring.

  • Ervaring met Google Ads, Facebook Ads en LinkedIn Ads.

  • Kennis van Google Analytics en Marketing Automation software (Hubspot is een pré).

  • Je hebt een scherp oog voor detail en een liefde voor data.

  • Je bent altijd op de hoogte van de laatste trends en ontwikkelingen in het digitale landschap.


Jouw team

We werken hard aan Simplicate en aan onszelf. Groei blijft niet iets voor de organisatie alleen, maar we helpen je ook zelf te ontwikkelen. Je start in het marketingteam. Je werkt direct samen met je collega’s: twee online marketeers, twee content marketeers, een brand designer en de head of marketing. Samen sparren we met vijftig andere collega’s in Amsterdam en Groningen over ons product en hoe we klanten blij kunnen maken.


Where Simplicate meets you

Ben jij klaar om te delen in het succes van Simplicate? En sleep jij liever vandaag dan morgen deze droombaan binnen? Solliciteer dan via de button.

Heb je vragen? Neem contact op met Welmoed Muis - vacatures@simplicate.nl - 088 5200 500