Skip to content

Medior / Senior Front-end Software Engineer - Amsterdam

Amsterdam, Noord-Holland, NederlandEngineering

De uitdaging

Wil jij:

 • Ons helpen om het meest toonaangevende softwarebedrijf van Nederland te worden?

 • Bijdragen aan de groei van Simplicate waarbij jouw inbreng en expertise het verschil maakt?

 • Jezelf consistent blijven ontwikkelen en uitdagen?

 • Werken in een betrokken team waar successen worden gevierd?


4 X 'JA'? Lees dan snel verder!


We zijn opzoek naar een Senior Front-end software Engineer voor ons Engineering team. Een dedicated collega die samen met het team ons product naar het volgende level weet te brengen. Klinkt tof toch? Kortom een uitdagende functie met veel eigen inbreng waarbij je kan bijdragen aan het creëren van je eigen succes en dat van Simplicate!


Your flow to success

Jij & Simplicate

Jouw team

Jij wordt onderdeel van het Engineering team, samen met je directe Front-end collega's Marc, Yannick, Batul, Duncan en Niek. Naast deze collega's zijn er nog 17(!) andere Engineering collega's die het hele Engineering team compleet maken.


Wij voelen ons allemaal medeverantwoordelijk voor het succes van Simplicate en dat van elkaar. Onze ambitie en leergierigheid zorgen ervoor dat we ons blijven ontwikkelen. Groeien doen we dus graag. We zijn altijd geïnteresseerd en betrokken bij elkaar. We vinden het belangrijk dat iedereen zich op z'n gemak voelt en zichzelf kan zijn. En als we het doen, doen we het goed en gaan we er volledig voor.


Jouw werk

Als Senior Front-end Software Engineer werk je in je vaste Scrum-team aan uiteenlopende projecten. Samen met je collega developers breng je nieuwe features of refactors naar de finish. Product Management voorziet je team van de juiste functionele input, maar vanaf daar neem je het over met je team en kom je met een geweldig resultaat. Je team is multidisciplinair: dit betekent dat je met back-end en front-end developers samen aan je Sprint Goals werkt. Alles wat je oplevert wordt uitvoerig getest door een Software Tester. Samen met je collega's maak je duidelijke afspraken over gebruikte patterns, code style, unit testing etc. Daarmee zorg je voor software die stabiel, snel, veilig en dus van hoge kwaliteit is.

-

Je werkt in sprints van drie weken en in die iteraties werk je aan grotere projecten (epics) of kleinere Product Improvements waarmee je onze klanten echt blij maakt en helpt met hun dagelijkse werkzaamheden. Iedere sprint probeer je te leren van je successen en fouten: zo groei je als team en als individu. Samen met je Lead zorg je ervoor dat je steeds het beste uit jezelf haalt en je jezelf in razendsnel tempo ontwikkelt. Zo blijft je werk uitdagend en leuk: en dat is uiteindelijk het belangrijkste.


Wie ben jij?

Je bent betrokken, streeft naar kwaliteit, bent authentiek, betrouwbaar en je maakt dingen niet onnodig complex. Kortom, Simplicate past bij jou. Je wilt bijdragen aan het succes van Simplicate en bent voortdurend op zoek naar manieren om jezelf verder te ontwikkelen.

Daarnaast vinden we het volgende belangrijk:

 • Je hebt brede kennis van en ervaring met: (semantisch correcte) HTML, CSS, CSS-in-JS, JS (ES6+), TypeScript en React;
 • Je bent voortdurend op zoek naar manieren om jezelf verder te ontwikkelen;
 • Je bent enthousiast, proactief, ambitieus en hebt een winnaarsmentaliteit.


Dit krijg jij ervoor terug

Simplicate is één van de snelst groeiende B2B softwarebedrijven van Nederland. We werken met een ambitieus team dat samen streeft naar een succesvol product en dienstverlening, waarbij we jouw eigen inbreng ontzettend waardevol vinden!
Naast onze warme en open cultuur en onze sterke naam binnen de branche, bieden we jou ook nog het volgende:

 • Tijd voor gezelligheid door vrijmibo’s, feestjes en teamuitjes;

 • Een heerlijke gezonde lunch, goede koffie en vers fruit;

 • Ruimte voor persoonlijke ontwikkeling door opleidingen en workshops (en een eigen groei budget);

 • Een Macbook, internetvergoeding en thuiswerkvergoeding;

 • Een maandelijks budget in de Yourcampus app;

 • Een mooi salaris met volledig verzorgde pensioenregeling;

 • Drie kantoren om te werken: twee in Groningen en één Amsterdam. Werk je liever ook enkele dagen vanuit huis? Dan is dat uiteraard ook geen probleem.


Over Simplicate

Simplicate is een snelgroeiende software scale-up met kantoren in Groningen en Amsterdam met meer dan 70 medewerkers. Met gebruiksvriendelijke CRM- en project software maken wij al sinds 2015 meer dan 1.400 dienstverleners succesvoller door de meest efficiënte flow van eerste klantcontact tot en met factuur. Onze klanten vergroten hun succes door tijdsbesparing, efficiënt werken, de juiste inzichten en gelukkigere medewerkers. Innovatie en continue ontwikkeling drijft onze groei, producten en mensen. Wij zijn altijd samen in beweging om zo tot een betere versie van onszelf te komen.


Kom in contact!

Ben jij de nieuwe Simplicater die wij zoeken? En sleep jij liever vandaag dan morgen deze droombaan binnen? Solliciteer dan via de button.

Heb je vragen? Neem contact op met Welmoed Muis via welmoed.muis@simplicate.nl of tel: 088 520 0500.

Acquisitie wordt niet op prijs gesteld. Aan het zonder opdracht voorstellen van kandidaten kunnen geen rechten c.q. verplichtingen worden ontleend. Voor deze vacature zijn wij uitsluitend op zoek naar kandidaten die direct in dienst willen treden bij Simplicate.


of

Apply with Indeed onbeschikbaar