Lead Fullstack Engineer - Groningen | Amsterdam (32-40 uur)

  • Development
  • Amsterdam, Nederland

Lead Fullstack Engineer - Groningen | Amsterdam (32-40 uur)

Omschrijving

Wij zijn Simplicate: innovators die complexe bedrijfsprocessen eenvoudig maken. En met succes, want volgens de Deloitte Technology Fast 50 behoren wij tot de snelst groeiende techbedrijven in Nederland. Met onze software optimaliseren we processen voor honderden bureaus in de creatieve sector, media, architectuur en accountancy. Zodat zij door kunnen gaan met waar ze de beste in zijn: ondernemen, creëren en groeien. Oh, en hadden we al gezegd dat de meest toonaangevende bedrijven uit die branches met Simplicate werken?


Dagelijks werken we met verschillende development teams aan Simplicate. Door continu te innoveren zijn en blijven we de beste aanbieder van software voor bedrijfsvoering. Zowel op technisch vlak, maar ook op het gebied van gebruikersgemak. In de Champions League spelen noemen we dat. We zijn nu op zoek naar uitbreiding van onze selectie.

Vereisten

De functie

Als Lead Fullstack Engineer ben je één van de meer doorgewinterde engineers. Je hebt al heel wat vlieguren en je wordt niet warm of koud van de complexere vraagstukken binnen je vakgebied. Sterker nog: dat houdt je gemotiveerd!


Je ziet snel waar bottlenecks en ontwikkelpunten van de development teams liggen en je bent in staat om hierop te acteren. Samen met de Head of Development neem je deze bottlenecks weg en werk je met je team aan de executie van het meerjarenplan.

Door je coachende manier van leidinggeven ga je samen met je team uitdagingen te lijf en breng je je collega’s zo kennis bij. Je daagt je teamleden uit het beste in zichzelf naar boven te halen en stelt samen met hen ontwikkelplannen en leerdoelen op zodat zij in de praktijk ook echt groeien. Daarnaast zorg je ervoor dat iedereen gemotiveerd is en dat werken binnen de development teams leuk is: dat is tenslotte het belangrijkst.


Wat we bieden

  • Veel ruimte voor innovatie en persoonlijke ontwikkeling

  • Een verantwoordelijke functie waar je veel vrijheid krijgt om je werk te doen zoals jij dat het prettigst vindt

  • Voldoende budget om opleidingen en trainingen te volgen en naar conferences toe te gaan die je interessant vindt

  • Dagelijks een gezonde lunch verzorgd door Simplicate

  • Een volledig door Simplicate betaalde pensioenregeling

  • Leuke activiteiten (squash, padel, etc.) met collega’s en gezellige vrijmibo’s aan onze eigen bar

  • Een prettige werkplek en een laptop naar keuze: aan het materiaal mag het niet liggen


Werken bij Simplicate

Bij Simplicate hechten we veel waarde aan het beste in elkaar naar boven halen. Er heerst een informele sfeer. Je collega’s zijn intelligent en ambitieus en nemen geen genoegen met middelmatigheid.


We werken vanuit onze kantoren in Amsterdam en Groningen en als je wilt (deels) vanuit huis. Daarnaast besteden we veel aandacht aan het vieren van ons succes door regelmatig met elkaar te borrelen of een hapje te eten. We houden elkaar op de hoogte van onze successen tijdens onze maand meetings met het hele bedrijf.

Klinkt deze functie je als muziek in de oren? Neem dan contact op met Welmoed Muis voor een kennismaking.
Welmoed Muis (People & Culture) - vacatures@simplicate.nl - 088 5200 500