Skip to content

Junior Consultant

Groningen, Groningen, NederlandCustomer Success

De uitdaging

We zijn op zoek naar een Junior Consultant voor ons Customer Service team. Een enthousiasteling die betrokken is bij onze klanten en op een professionele manier hen verder weet te helpen.


Wie zijn wij?

Simplicate wil het meest toonaangevende softwarebedrijf van Nederland worden. Innovatie en continue ontwikkeling drijft onze groei, producten en mensen. Wij zijn altijd samen in beweging om zo tot een betere versie van onszelf te komen. Als expert delen wij onze kennis als het gaat om het versimpelen van de bedrijfsprocessen van onze klanten. Wij inspireren en laten onze klanten zien hoe eenvoud kan helpen, zodat zij het verschil maken.


De uitdaging die er ligt


Simplicate groeit als scale-up hard en het aantal klanten groeit hard mee. Ondertussen zijn we met 70 enthousiaste collega’s, verdeeld over twee kantoren in Groningen en Amsterdam. Om onze groei door te zetten is het van belang dat wij onze klanten altijd de beste service kunnen verlenen. Zo zorgen we er samen voor dat onze klanten succesvol zijn en blijven. Tevreden en succesvolle klanten betekent succes voor Simplicate.


Wat ga je doen?


Als Junior Consultant ben jij voor de klanten van Simplicate het eerste aanspreekpunt; professioneel, betrokken en enthousiast. Via chat, telefoon of mail komen vragen bij je binnen die je direct opvolgt. Klanten kunnen echt op jou rekenen. Je weet hun vragen snel te analyseren omdat je niet alleen onze software uitstekend beheerst, maar ook de bedrijfsprocessen van onze klanten goed kent. Wanneer je zelf de klant kunt helpen doe je dat. Wanneer voor de vraag andere expertise nodig is, dan weet je precies wie van ons team je moet inschakelen. De voortgang organiseer en bewaak jij zelf. Onder andere door jouw inzet en betrokkenheid zijn Simplicate-klanten zeer tevreden over onze bereikbaarheid, toegankelijkheid, professionaliteit en snelheid van reageren.

Jij & Simplicate

Het Customer Service team


Wij werken hard aan Simplicate en aan onszelf. Jij wordt onderdeel van een enthousiast en gedreven team bestaande uit Business Consultants & Support Consultants. Jouw werkgeluk en eigen ontwikkeling vinden wij ook erg van belang. Denk aan mogelijkheden zoals het volgen van trainingen en cursussen. Zodat jij kan doen waar jij de allerbeste in bent.


Dit zoeken we


 • Je bent mensgericht, geniet van het contact met mensen;
 • Je hebt oog voor alle betrokkenen en je gaat altijd voor de win-win;
 • Je hebt taalgevoel. Je weet wat taal kan doen, zowel schriftelijk als mondeling;
 • Je houdt altijd rust, ook al komt er veel op je af;
 • Je hebt een bedrijfseconomische opleiding afgerond, beschikt over HBO/WO-denkniveau en hebt bij voorkeur enkele jaren relevante ervaring;
 • Je hebt ruime en aantoonbare affiniteit met het werken met software en processen;
 • Je bent voortdurend op zoek naar manieren om jezelf verder te ontwikkelen;
 • Je wil bijdragen aan het succes van Simplicate.


What's in it for you?

 • Een baan bij een van de snelst groeiende B2B softwarebedrijven van Nederland;
 • Een eigen inbreng in een scale-up die snel groeit;
 • Een ambitieus team dat streeft naar een succesvol product;
 • Tijd voor gezelligheid door vrijmibo’s, feestjes en teamuitjes;
 • Een heerlijke gezonde lunch, goede koffie en vers fruit;
 • Twee kantoren om te werken; Groningen en Amsterdam;
 • Ruimte voor persoonlijke ontwikkeling door middel van opleidingen en workshops;
 • Een MacBook en een telefoonvergoeding;
 • Een goed salaris met volledig verzorgde pensioenregeling.

Ben jij de nieuwe Simplicater die wij zoeken? En sleep jij liever vandaag dan morgen deze droombaan binnen? Solliciteer dan via de button.

Heb je vragen? Neem dan contact op met Welmoed Muis op telefoonnummer 088-5200 500 en/of stuur een mail naar vacatures@simplicate.nl.


Acquisitie wordt niet op prijs gesteld. Aan het zonder opdracht voorstellen van kandidaten kunnen geen rechten c.q. verplichtingen worden ontleend. Voor deze vacature zijn wij uitsluitend op zoek naar kandidaten die direct in dienst willen treden bij Simplicate.

of

Apply with Indeed onbeschikbaar

Zo gaat ons sollicitatieproces

Solliciteren

Heb je een interessante vacature gezien? Solliciteer direct met je cv en een motivatiebrief

Kennismaken

We willen je graag persoonlijk leren kennen en meer horen over je doelen en ambities. Ook delen we graag informatie over de functie en Simplicate, zodat we een duidelijk beeld hebben van wat we elkaar kunnen bieden!

Vervolggesprek / Businesscase

Tijdens een vervolggesprek komen we graag meer te weten over jouw werkmentaliteit en over jouw kennis en talenten. Dit doen we aan de hand van een verdiepend gesprek of een business case.

Aanbod

Gefeliciteerd! Wij zijn enthousiast en doen je graag een aanbod. Nu is het tijd om jouw beslissing te maken. We nemen contact met je op om ons aanbod met je te delen en te bespreken.