Inbound Content Marketeer

  • Marketing
  • Amsterdam, Netherlands

Inbound Content Marketeer

Omschrijving

Simplicate is gebruiksvriendelijke business software voor zakelijke dienstverleners. Van CRM en projectmanagement tot en met facturatie; Simplicate stroomlijnt al je kernactiviteiten. Met meer dan vijfduizend eindgebruikers zijn we de start-up fase ontgroeid. Met kantoren in Groningen en Amsterdam werken we hard aan onze internationale ambities. We zoeken een enthousiaste nieuwe marketingcollega die vanuit ons kantoor in Amsterdam meebouwt aan verdere groei.

WIE ZOEKEN WIJ?

Je bent een contentmarketeer die gelooft in de kracht van inbound marketing. Je hebt gevoel voor taal en beeld, bent creatief en schrijft heldere teksten waarmee je onze doelgroepen inspireert. Je bent bekend met het schrijven van SEO-teksten, maar stelt de leesbaarheid voorop. Je kunt je goed inleven in verschillende doelgroepen waarvoor je aansprekende content creëert.

WAT GA JE DOEN? 

Je gaat werken aan campagnes gebaseerd op de Inbound Marketing methodiek. Met pakkende content verhoog je het organische webverkeer en zorg je voor nieuwe leads voor sales. Je creëert content voor blogs, landingspagina’s, nieuwsbrieven, lead nurturing en whitepapers. Op een originele manier zorg je voor crossmediale verspreiding. Op basis van SEO-richtlijnen analyseer en optimaliseer je de online content.

WAT BIEDEN WIJ?

Wij bieden je een veelzijdige baan in een jong dynamisch bedrijf met veel ruimte voor eigen initiatief. We zijn een gedreven team met een 24/7 mentaliteit. Maar, naast hard werken zijn er regelmatig legendarische teamuitjes en gezellige borrels.

Vereisten

  • Je hebt een afgeronde HBO-opleiding
  • Je bent betrokken, ambitieus en leergierig  
  • Je hebt ervaring met inbound content marketing en copywriting
  • Je hebt een uitstekende beheersing van de Nederlandse taal
  • Ervaring met marketing automation en Hubspot is een pré