Full Stack developer (1FTE) Groningen

 • Development
 • Groningen, Nederland

Full Stack developer (1FTE) Groningen

Omschrijving

Ons development team in Groningen is continu bezig om één van de meest toonaangevende SaaS-platforms te ontwikkelen. Gecombineerd met onze snelle groei is dat een geweldige uitdaging en daarom zijn we op zoek naar een ambitieuze en visierijke Full Stack developer in Groningen die helpt het Simplicate-platform samen met ons naar indrukwekkend nieuwe levels te brengen.

Je bent in je rol van Full Stack developer verantwoordelijk voor het ontwikkelen, onderhouden en optimaliseren van functionaliteit binnen de Simplicate web-applicatie (SaaS) en de Simplicate Core API. Er is veel ruimte voor continue investering in verbetering. Je bent onderdeel van een getalenteerd jong, maar ervaren team met grote ambities. Dit alles doe je binnen Simplicate, een snelgroeiende scale-up in Amsterdam en Groningen!

Vereisten

Jouw missie als Full Stack developer

“Je hebt als doel om samen met je collega’s de allerbeste software te bouwen die van aantoonbare meerwaarde is voor onze klanten.”

 

Jouw kwaliteiten als Full Stack developer 

 • In je rol van Full Stack developer heb je brede kennis van en ervaring met: PHP en (My-)SQL, GIT, Continuous integration, unit testing en je maakt gebruik van bekende frameworks (Laravel, Yii, etc.)
 • Je hebt brede kennis van en ervaring met: (semantisch correcte) HTML, CSS, CSS-in-JS, JS (ES6+) en React. Ook heb je ervaring met unit-testing, integration tests, E2E-testing, GIT, CLI, TypeScript, MobX (statetree) en is de Scrum methodiek voor jou gesneden koek
 • Je hebt minimaal HBO werk- en denkniveau
 • Kennis is macht. Je bent super nieuwsgierig naar alle relevante ontwikkelingen en weet dit op een juiste manier te verwerken in je dagelijkse werkzaamheden
 • Geen uitdaging is voor jou te groot. Je bent continu bereid om een extra stap te zetten om zo tot het beste resultaat te komen
 • Samenwerken met je collega’s in Groningen en Amsterdam is voor jou vanzelfsprekend. Hierin geef je elkaar vertrouwen door afspraken na te komen


Jouw ambitie als Full Stack developer

 • Werken in een groeiende omgeving, waar ontwikkeling en verbetering aan de orde van de dag is 
 • De mogelijkheid om te sparren met ruim 35 collega’s in Groningen en Amsterdam
 • Ontwikkelmogelijkheden binnen Simplicate, waarin je je eigen succes kunt bepalen
 • Energie krijgen van een fantastisch kwalitatief en innovatief product, waarmee je de klant verder kunt helpen

Development team in Groningen

Als Full Stack developer in Groningen maak je onderdeel uit van het development team dat bestaat uit een scrum-master en collega front- en backend developers. Het team heeft als doel om de allerbeste software te bouwen die van aantoonbare meerwaarde is voor onze klanten.


Where Simplicate meets you

Ben jij klaar om te delen in het succes van Simplicate? En sleep jij liever vandaag dan morgen deze droombaan van Full Stack developer binnen? Solliciteer dan via de button. 

Heb je vragen? Neem contact op met Welmoed Muis - vacatures@simplicate.nl - 088 5200 500