Skip to content

Financieel medewerker

Groningen, Groningen, NederlandOperationeel

De uitdaging

De uitdaging

Simplicate groeit als scale-up hard en het aantal klanten groeit hard mee. Ondertussen zijn we met 75 enthousiaste collega’s, verdeeld over twee kantoren in Groningen en Amsterdam. Om onze groei door te kunnen zetten, hebben we jouw hulp nodig! Wij zijn daarom op zoek naar een dikke baas die zorgt voor een gesmeerde financiële operatie.


Onze stip

Simplicate wil het meest toonaangevende softwarebedrijf van Nederland worden. Innovatie en continue ontwikkeling drijft onze groei, producten en mensen. Wij zijn altijd samen in beweging om zo tot een betere versie van onszelf te komen. Als expert delen wij onze kennis als het gaat om het versimpelen van de bedrijfsprocessen van onze klanten. Wij inspireren en laten onze klanten zien hoe eenvoud kan helpen, zodat zij het verschil maken.


Jouw rol als financieel medewerker

Als financieel medewerker ben jij verantwoordelijk voor de gehele financiële administratie. Je zorgt onder andere voor een nauwkeurige verwerking van in- en verkoopfacturen en je begeleidt het gehele debiteuren en crediteuren proces van A tot Z inclusief het contractbeheer. Daarnaast houd je het overzicht over de financiële administratie en help je de budgethouders met budgetbewaking en rapportage. Tevens verzorg je de salarisadministratie en zorg je ervoor dat al je collega’s op tijd betaald krijgen.

Jij & Simplicate

Jouw kwaliteit

 • Je beschikt over een HBO werk en denkniveau op het gebied van financiële- of bedrijfsadministratie;

 • Je hebt minimaal 5 jaar werkervaring in een administratieve functie bijvoorbeeld bij een accountants of administratiekantoor en je hebt ervaring met boekhoudsoftware zoals Exact Online;

 • Je hebt een klantvriendelijke en hulpvaardige houding;

 • Je toont initiatief en draagt suggesties aan voor kwaliteitsverbetering van werkprocessen.


What’s in it for you?

 • Een baan bij een van de snelst groeiende B2B softwarebedrijven van Nederland;

 • Een eigen inbreng in een scale-up die snel groeit;

 • Een ambitieus team dat streeft naar een succesvol product;

 • Tijd voor gezelligheid door vrijmibo’s, feestjes en teamuitjes;

 • Een heerlijke gezonde lunch, goede koffie en vers fruit;

 • Ruimte voor persoonlijke ontwikkeling door opleidingen en workshops;

 • Een Macbook en een telefoonvergoeding;

 • Een goed salaris met volledig verzorgde pensioenregeling.


Where Simplicate meets you

Ben jij de dikke baas die wij zoeken? En sleep jij liever vandaag dan morgen deze droombaan binnen? Solliciteer dan via de button.

Heb je vragen? Neem dan contact op met Welmoed Muis op telefoonnummer 088-5200500 en/of stuur een mail naar vacatures@simplicate.nl

Acquisitie wordt niet op prijs gesteld. Aan het zonder opdracht voorstellen van kandidaten kunnen geen rechten c.q. verplichtingen worden ontleend. Voor deze vacature zijn wij uitsluitend op zoek naar kandidaten die direct in dienst willen treden bij Simplicate.


of

Apply with Indeed onbeschikbaar