Skip to content

Digital Designer

Groningen, Groningen, NederlandMarketing

De uitdaging

Your flow to success als Digital Designer
Wil jij je creatieve stempel drukken op de visuele identiteit van een snelgroeiend softwarebedrijf? Dan ben jij de talentvolle (junior of medior) Digital Designer die wij zoeken.


Als Digital Designer, Visual Designer of Grafisch Vormgever bij Simplicate ontwerp je visueel aantrekkelijke en impactvolle content. Samen met het team bedenk je visuele concepten die onze visie en boodschap op een unieke, verfrissende manier overbrengen. Jouw hulp is hard nodig: na onze recente rebranding is er nog veel ruimte voor jou om de visie door te vertalen naar nieuwe middelen. Je bent verantwoordelijk voor het creëren van diverse digitale ontwerpen, waaronder onze campagnes, afbeeldingen, e-books, infographics, banners en andere grafische elementen. Jouw ontwerpen gebruiken we in digitale marketingcampagnes, e-mailmarketing, sociale media, onze website en andere online platformen. Bovendien bewaak je onze visuele stijl en zorg je ervoor dat alles consistent is en onze merkidentiteit weerspiegelt.

Jouw nieuwe collega’s

Jij wordt onderdeel van het Brand Marketing team, samen met Dorien, Femke en Daphne. Jouw andere directe collega’s Pim, Eline en Ashley werken in het Revenue Marketing team.Zo pas jij in onze workflow

 • Je hebt ervaring opgedaan als designer (+3 jaar), bij voorkeur binnen de software- of technologiebranche

 • Je hebt kennis van marketing & social media en idealiter ook van HTML & CSS

 • Uitgebreide kennis van Adobe Creative Suite (Photoshop, Illustrator, InDesign, XD) en andere relevante tools.

 • Een scherp oog voor detail en een passie voor esthetiek

 • Je beheerst de Nederlandse taal. Dat is belangrijk voor een soepele samenwerking met je team

 • Passie en plezier in je werk en goed getrainde lachspieren :)  

 • Om jouw sollicitatie goed te kunnen beoordelen, vragen we je een (beknopt) portfolio mee te sturen met in elk geval één marketinggericht design


Dit krijg jij ervoor terug
We waarderen en zien elkaars talent. Daarom hebben we een warme, betrokken en open cultuur gecreëerd waarin jij je thuis voelt. 


Wij bieden jou:

 • Een uitdagende functie waarin je jouw creatieve talenten volop benut en ontwikkelt

 • Werken bij een zelfstandig, non-funded softwarebedrijf in Groningen. Omdat wij niet afhankelijk zijn van investeerders, hebben we de vrijheid om te groeien vanuit onze eigen overtuiging

 • Vier locaties om flexibel te werken: twee kantoren in Groningen, één in Amsterdam, of lekker vanuit je eigen huis

 • Dagelijks vers fruit, lunch en écht goede koffie

 • Een goed salaris met pensioenregeling

 • Tijd voor gezelligheid door vrijmibo’s, feestjes en teamuitjes

 • Een Macbook, internetvergoeding en thuiswerkvergoeding

 • Een eigen groeibudget per jaar, te besteden naar eigen inzicht

 • Benefits naar keuze; elke maand krijg je een kleine bijdrage via YourCampus

Jij & Simplicate

Over Simplicate

Simplicate is een snelgroeiende software scale-up met meer dan 75 medewerkers. Wij zijn er voor alle zakelijke dienstverleners die streven naar meer succes. Wij helpen ze om hun volle potentieel te bereiken met onze sterke visie op bedrijfsvoering, krachtige CRM- en projectsoftware én onze dienstverlening. Simplicate is namelijk meer dan een softwarebedrijf; we zijn betrokken bij het succes van onze klanten en elkaar.

Die betrokkenheid ervaar je ook in onze cultuur. Wij zien en waarderen elkaars talent. Je krijgt een warm welkom en maakt deel uit van de open cultuur. Samenwerken is onze flow naar success.


Kom in contact!

Ben jij de nieuwe Simplicater die wij zoeken? Bepaal en creëer jouw eigen flow to success bij Simplicate. Bekijk alvast de sollicitatieprocedure, of solliciteer direct via de button. Om jouw sollicitatie goed te kunnen beoordelen, vragen we je een (beknopt) portfolio mee te sturen met in elk geval één marketinggericht design. Heb je vragen? Neem dan contact op met Welmoed Muis via vacatures@simplicate.nl of tel: 088 520 0500.


Acquisitie wordt niet op prijs gesteld. Aan het zonder opdracht voorstellen van kandidaten kunnen geen rechten c.q. verplichtingen worden ontleend. Voor deze vacature zijn wij uitsluitend op zoek naar kandidaten die direct in dienst willen treden bij Simplicate.

of

Apply with Indeed onbeschikbaar

Zo gaat ons sollicitatieproces

Solliciteren

Heb je een interessante vacature gezien? Solliciteer direct met je cv en een motivatiebrief

Kennismaken

We willen je graag persoonlijk leren kennen en meer horen over je doelen en ambities. Ook delen we graag informatie over de functie en Simplicate, zodat we een duidelijk beeld hebben van wat we elkaar kunnen bieden!

Vervolggesprek / Businesscase

Tijdens een vervolggesprek komen we graag meer te weten over jouw werkmentaliteit en over jouw kennis en talenten. Dit doen we aan de hand van een verdiepend gesprek of een business case.

Aanbod

Gefeliciteerd! Wij zijn enthousiast en doen je graag een aanbod. Nu is het tijd om jouw beslissing te maken. We nemen contact met je op om ons aanbod met je te delen en te bespreken.