Skip to content

Content Marketing Stagiair(e) - Groningen

Nederland, Groningen, GroningenMarketing

Functieomschrijving

Gaat jouw hart sneller kloppen van social media, vormgeving en video? Ben jij het creatieve brein achter content? En op zoek naar een toffe meewerkstage? Dan zoeken wij jou!


Wat ga je doen?

Als Content Marketing stagiair(e) werk jij mee en leer je van onze eigen content specialisten de fijne kneepjes van het vak. Je houdt je voornamelijk bezig met het creëren van content, in allerlei vormen. Denk aan het maken van social media content, een toffe insta-reels video of het helpen organiseren van een webinar of event. Van samen brainstormen over toffe campagneconcepten word jij blij!


Hier word jij onderdeel van

Jij wordt onderdeel van het Branding & Communication team, waarbij we samen met team Marketing werken aan de zichtbaarheid van ons merk. Simplicate groeit als scale-up hard en het aantal klanten groeit hard mee. Ondertussen zijn wij met meer dan 70 toffe collega’s, verdeeld over twee kantoren in Groningen en Amsterdam. 

Vereisten

  • Jouw interesse ligt bij het creëren van content: het schrijven van pakkende teksten en vormgeving;
  • Je hebt een scherp oog voor tekst en vormgeving;
  • Je volgt een hbo- of wo-opleiding op het gebied van Journalistiek, Communicatie, (Digitale) Media en/of Marketing;
  • Je bent proactief en doelgericht;
  • Je vind het leuk een bijdrage te leveren aan de groei van Simplicate;
  • Je hebt oog voor detail en bent creatief.


Plezier tijdens je stage en eigen ontwikkeling vinden wij belangrijk en krijgt de nodige aandacht. Ook krijg je alle ruimte om te werken aan je studieproject. Tijdens jouw stageperiode kun je genieten van faciliteiten als een uitgebreide lunch, vers fruit, vrijmibo’s aan onze eigen tap en teamuitjes. Ook ontvang je een stagevergoeding.


Where Simplicate meets you

Ben jij de persoon die wij zoeken? En sleep jij liever vandaag dan morgen deze droomstage binnen? Solliciteer dan via de button.

Heb je vragen? Neem dan contact op met Randy Bruijntjes op telefoonnummer 06-38706167 en/of stuur een mail naar vacatures@simplicate.nl


Acquisitie wordt niet op prijs gesteld. Aan het zonder opdracht voorstellen van kandidaten kunnen geen rechten c.q. verplichtingen worden ontleend. Voor deze vacature zijn wij uitsluitend op zoek naar kandidaten die direct in dienst willen treden bij Simplicate.


of

Apply with Indeed onbeschikbaar