Skip to content

Content Marketing Stagiair(e)

Groningen, Groningen, NederlandMarketing

De uitdaging

Your flow to success als stagiair(e) Brand Marketing
Gaat jouw hart sneller kloppen van social media, content creation, vormgeving en video? Ben jij het creatieve brein achter content? En op zoek naar een toffe meewerkstage of afstudeerstage? Dan zoeken wij jou!


Als Content Marketing stagiair(e) werk jij mee en leer je van onze eigen content specialisten de fijne kneepjes van het vak. Je houdt je voornamelijk bezig met het creëren van content, in allerlei vormen. Denk aan het maken van social media content, een toffe insta-reels video of het helpen organiseren van een webinar of event. Van samen brainstormen over toffe campagneconcepten word jij blij!

Jouw nieuwe collega’s
Jij wordt onderdeel van het Brand Marketing team, samen met Dorien, Femke en Daphne. Jouw andere directe collega’s Pim, Eline en Ashley werken in het Revenue Marketing team. Samen vormen wij het Marketing team en werken we aan de zichtbaarheid van ons merk. Simplicate groeit als scale-up hard en het aantal klanten groeit hard mee. Ondertussen zijn wij met meer dan 75 toffe collega’s, verdeeld over twee kantoren in Groningen en Amsterdam.


Plezier tijdens je stage en eigen ontwikkeling vinden wij belangrijk en krijgt de nodige aandacht. Ook krijg je alle ruimte om te werken aan je studieproject. Tijdens jouw stageperiode kun je genieten van faciliteiten als een uitgebreide lunch, vers fruit, vrijmibo’s aan onze eigen tap en teamuitjes. Ook ontvang je een stagevergoeding.Zo pas jij in onze workflow

 • Jouw interesse ligt bij het creëren van content: het schrijven van pakkende teksten en vormgeving

 • Je hebt een scherp oog voor tekst en vormgeving

 • Je volgt een hbo- of wo-opleiding op het gebied van Journalistiek, Communicatie, (Digitale) Media en/of Marketing.

 • Je bent proactief en doelgericht Je vind het leuk een bijdrage te leveren aan de groei van Simplicate

 • Je hebt oog voor detail en bent creatief

 • Passie en plezier in je werk en goed getrainde lachspieren :)


Dit krijg jij ervoor terug
We waarderen en zien elkaars talent. Daarom hebben we een warme, betrokken en open cultuur gecreëerd waarin jij je thuis voelt.


Wij bieden jou:

 • Een uitdagende stage waarin je jouw creatieve talenten volop benut en ontwikkelt

 • Werken bij een zelfstandig, non-funded softwarebedrijf in Groningen. Omdat wij niet afhankelijk zijn van investeerders, hebben we de vrijheid om te groeien vanuit onze eigen overtuiging

 • Vier locaties om flexibel te werken: twee kantoren in Groningen, één in Amsterdam, of lekker vanuit je eigen huis

 • Dagelijks vers fruit, lunch en écht goede koffie

 • Een écht goede stagevergoeding

 • Tijd voor gezelligheid door vrijmibo’s, feestjes en teamuitjes

 • Een Macbook

Jij & Simplicate

Over Simplicate

Simplicate is een snelgroeiende software scale-up met meer dan 75 medewerkers. Wij zijn er voor alle zakelijke dienstverleners die streven naar meer succes. Wij helpen ze om hun volle potentieel te bereiken met onze sterke visie op bedrijfsvoering, krachtige CRM- en projectsoftware én onze dienstverlening. Simplicate is namelijk meer dan een softwarebedrijf; we zijn betrokken bij het succes van onze klanten en elkaar.

Die betrokkenheid ervaar je ook in onze cultuur. Wij zien en waarderen elkaars talent. Je krijgt een warm welkom en maakt deel uit van de open cultuur. Samenwerken is onze flow naar success.


Kom in contact!

Ben jij de nieuwe Simplicater die wij zoeken? Bepaal en creëer jouw eigen flow to success bij Simplicate. Bekijk alvast de sollicitatieprocedure, of solliciteer direct via de button. Om jouw sollicitatie goed te kunnen beoordelen, vragen we je een (beknopt) portfolio mee te sturen met in elk geval één marketinggericht design. Heb je vragen? Neem dan contact op met Welmoed Muis via vacatures@simplicate.nl of tel: 088 520 0500.


Acquisitie wordt niet op prijs gesteld. Aan het zonder opdracht voorstellen van kandidaten kunnen geen rechten c.q. verplichtingen worden ontleend. Voor deze vacature zijn wij uitsluitend op zoek naar kandidaten die direct in dienst willen treden bij Simplicate.

of

Apply with Indeed onbeschikbaar

Zo gaat ons sollicitatieproces

Solliciteren

Heb je een interessante vacature gezien? Solliciteer direct met je cv en een motivatiebrief

Kennismaken

We willen je graag persoonlijk leren kennen en meer horen over je doelen en ambities. Ook delen we graag informatie over de functie en Simplicate, zodat we een duidelijk beeld hebben van wat we elkaar kunnen bieden!

Vervolggesprek / Businesscase

Tijdens een vervolggesprek komen we graag meer te weten over jouw werkmentaliteit en over jouw kennis en talenten. Dit doen we aan de hand van een verdiepend gesprek of een business case.

Aanbod

Gefeliciteerd! Wij zijn enthousiast en doen je graag een aanbod. Nu is het tijd om jouw beslissing te maken. We nemen contact met je op om ons aanbod met je te delen en te bespreken.