Skip to content

(Afstudeer)stage Software Engineer Groningen | Amsterdam

Nederland, Groningen, GroningenStages & Traineeship

Functieomschrijving

Ben jij op zoek naar een toffe, leerzame plek om af te studeren en wil je met je diploma op zak een vliegende start maken van je carrière? Kom dan bij ons afstuderen! Wij zijn altijd op zoek naar nieuw talenten die we kunnen opleiden tot echte professionals.


Wat ga je doen als Stagiair(e) Software Engineer?

We leiden bij Simplicate doorlopend stagiairs op tot Software Engineer. Door stage te lopen bij Simplicate weet je wat het inhoudt om in een high-performing development team te werken bij een snelgroeiend scale-up. Vrijwel direct nadat we de stage-opdracht samen hebben geformuleerd ga je meedraaien in één van de development teams. Je team is multidisciplinair en werkt aan uiteenlopende projecten binnen Simplicate. Van grotere features tot en met kleinere Product Improvements.


Jouw project wordt opgenomen in de sprints waardoor je leert van de beste, terwijl je zelf verantwoordelijk bent voor de succesvolle realisatie en afronding van jouw stage-opdracht. Door mee te draaien binnen het team leer je hoe je een feature van a tot z uitwerkt en realiseert. Je maakt duidelijke afspraken over gebruikte patterns, code style, unit testing etc. Daardoor voldoet het eindresultaat van jouw stage aan hoge standaarden en lever je dus een eindproduct op van hoge kwaliteit.


Hier word jij onderdeel van

Wij werken hard aan Simplicate en aan onszelf. En het belangrijkste; dit doen wij samen. Jij wordt onderdeel van het Engineering team, bestaande uit drie multidisciplinaire teams met zowel Front-end engineers als Back-end engineers. Jouw werkgeluk en eigen ontwikkeling vinden wij belangrijk en krijgt de nodige aandacht. Denk aan mogelijkheden voor trainingen en cursussen. Maar ook zorgen we dat jij tijdens jouw werkweek kunt genieten van faciliteiten als een uitgebreide lunch, vers fruit, vrijmibo’s aan onze eigen tap en teamuitjes. Zodat jij kan doen, waar jij de allerbeste in bent.


De uitdaging die er ligt

Simplicate groeit als scale-up hard en het aantal klanten groeit hard mee. Ondertussen zijn wij met 50 enthousiaste collega’s, verdeeld over twee kantoren in Groningen en Amsterdam. Om onze groei door te zetten, is het van belang dat we ons product blijven verbeteren en innoveren. Zo zorgen we ervoor dat onze klanten succesvol zijn en blijven.


Onze stip

Simplicate wil het meest toonaangevende softwarebedrijf van Nederland worden. Innovatie en continue ontwikkeling drijft onze groei, producten en mensen. Wij zijn altijd samen in beweging om zo tot een betere versie van onszelf te komen. Als expert delen wij onze kennis als het gaat om het versimpelen van de bedrijfsprocessen van onze klanten. Wij inspireren en laten onze klanten zien hoe eenvoud kan helpen, zodat zij het verschil maken.

Vereisten

Dit zoeken we

 • Je bent voortdurend op zoek naar manieren om jezelf verder te ontwikkelen.
 • Je zit in je laatste jaar van een HBO of Universitaire opleiding in de richting van, Informatica, ICT en/of Software.
 • Je wil bijdragen aan het succes van Simplicate.
 • Je bent enthousiast, proactief, ambitieus en je hebt een winnaarsmentaliteit.
 • Je kan je vinden in onze cultuur (betrokkenheid, kwaliteit, authenticiteit, betrouwbaarheid en eenvoud).


What’s in it for you?

 • Een stagevergoeding van €400,- per maand
 • Een stage bij een van de snelst groeiende B2B softwarebedrijven van Nederland.
 • Een eigen inbreng in een scale-up die snel groeit.
 • Een ambitieus team dat streeft naar een succesvol product.
 • Tijd voor gezelligheid door vrijmibo’s, feestjes en teamuitjes.
 • Een heerlijke gezonde lunch, goede koffie en vers fruit.
 • Twee kantoren om te werken: Groningen en Amsterdam.
 • Ruimte voor persoonlijke ontwikkeling door opleidingen en workshops.


Where Simplicate meets you
Ben jij het talent dat wij zoeken? En sleep jij liever vandaag dan morgen deze droomstage binnen? Solliciteer dan via de button.
Heb je vragen? Neem contact op met Welmoed Muis - vacatures@simplicate.nl - 088 5200 500

Simplicate