Skip to content

Afstudeerstage (IT) Business Consultancy - Groningen

Groningen, Groningen, NederlandStages & Traineeship

De uitdaging


Wil jij werken aan een project dat echt impact heeft op onze organisatie en waarbij je de ruimte krijgt om te groeien en te leren? Kom dan bij ons afstuderen! Bij Simplicate krijg je een toffe, leerzame plek om af te studeren en kan je met je diploma op zak een vliegende start van je carrière maken!Your flow to success

Jouw team

Tijdens jouw afstudeerstage ben jij onderdeel van een enthousiast en gedreven Customer Success team bestaande uit Support Consultants, Business Consultants & Customer Success Managers. Je zal gaan meelopen met onze Support Consultants. Als Support Consultant ben je voor Simplicate klanten het eerste aanspreekpunt; professioneel, betrokken en enthousiast. Via chat, telefoon of mail komen vragen bij je binnen die je direct opvolgt. Klanten kunnen echt op jou rekenen. Je weet hun vragen snel te analyseren omdat je niet alleen onze software uitstekend beheerst, maar ook de bedrijfsprocessen van onze klanten goed kent. Wanneer je zelf de klant kunt helpen doe je dat. Wanneer voor de vraag andere expertise nodig is, dan weet je precies wie van ons team je moet inschakelen. De voortgang organiseer en bewaak je zelf. Je bent dus het eerste aanspreekpunt, maar ook de spin in het web. Onder andere door jouw inzet en betrokkenheid, zijn Simplicate klanten zeer tevreden over onze bereikbaarheid, toegankelijkheid, professionaliteit en snelheid van reageren.

Er staat een team voor je klaar om jou te helpen om deze rol succesvol uit te kunnen voeren. Daarnaast heb je een dedicated buddy die je helpt bij het onderzoek. 


Jouw afstudeeropdracht

Als afstudeerstagiair bij Simplicate word je door ons ontvangen als volwaardige Simplicater. Het enige verschil is dat jij een groot deel van je tijd besteedt aan het doen van onderzoek en het schrijven van je scriptie. Het onderwerp voor jouw afstudeeropdracht bepalen we samen. Hierin vinden we het belangrijk dat jij er plezier uit haalt en dat het onderzoek echt waarde toevoegt, zodat jij je eerste impact kunt maken op onze organisatie.

Jij & Simplicate

Wie ben jij?

Je bent betrokken, streeft naar kwaliteit, bent authentiek, betrouwbaar en je maakt dingen niet onnodig complex. Kortom, Simplicate past bij jou. Je wilt bijdragen aan het succes van Simplicate en bent voortdurend op zoek naar manieren om jezelf verder te ontwikkelen.

Daarnaast vinden we het belangrijk dat je:

 • In je laatste jaar van een HBO of Universitaire opleiding in de richting van bedrijfskunde zit.
 • Je een goede beheersing van de Nederlands taal in woord en geschrift hebt.
 • Communicatief sterk bent en kunt snel anticiperen op nieuwe omstandigheden.
 • Interesse hebt in het werken met software en processen.
 • Mensgericht bent en geniet van het contact met mensen.
 • Positief, ondernemend en proactief bent. 


Dit krijg je ervoor terug


Simplicate is één van de snelst groeiende B2B softwarebedrijven van Nederland. We werken met een ambitieus team dat samen streeft naar een succesvol product en dienstverlening, waarbij we jouw eigen inbreng ontzettend waardevol vinden! Naast onze warme en open cultuur en onze sterke naam binnen de branche, bieden we jou ook nog het volgende:


 • Een afstudeerstage bij een van de snelst groeiende B2B softwarebedrijven van Nederland;

 • Tijd voor gezelligheid door vrijmibo’s, feestjes en teamuitjes;

 • Een heerlijke gezonde lunch, goede koffie en vers fruit;

 • Drie kantoren om te werken; twee in Groningen en en één in Amsterdam;

 • Een stagevergoeding van € 500,- per maand;

 • Mogelijkheid om na je stage jouw carrière bij ons te starten.


Over Simplicate
Simplicate is een snelgroeiende software scale-up met kantoren in Groningen en Amsterdam met meer dan 70 medewerkers. Met gebruiksvriendelijke CRM- en project software maken wij al sinds 2015 meer dan 1.400 dienstverleners succesvoller door de meest efficiënte flow van eerste klantcontact tot en met factuur. Onze klanten vergroten hun succes door tijdsbesparing, efficiënt werken, de juiste inzichten en gelukkigere medewerkers. Innovatie en continue ontwikkeling drijft onze groei, producten en mensen. Wij zijn altijd samen in beweging om zo tot een betere versie van onszelf te komen.Kom in contact!


Ben jij "het" talent die wij zoeken? En sleep jij liever vandaag dan morgen deze droomstage binnen? Solliciteer dan via de button.

Heb je vragen? Neem dan contact op met Welmoed Muis op telefoonnummer 088 520 0500 en/of stuur een mail naar vacatures@simplicate.nl


Acquisitie wordt niet op prijs gesteld. Aan het zonder opdracht voorstellen van kandidaten kunnen geen rechten c.q. verplichtingen worden ontleend. Voor deze vacature zijn wij uitsluitend op zoek naar kandidaten die direct in dienst willen treden bij Simplicate.