Skip to content

Afstudeerstage (IT) Business Consultancy Groningen

Nederland, Groningen, GroningenStages & Traineeship

Functieomschrijving

Ben jij op zoek naar een toffe, leerzame plek om af te studeren en wil je met je diploma op zak een vliegende start maken van je carrière? Kom dan bij ons afstuderen! Wij zijn altijd op zoek naar nieuwe talenten die we kunnen opleiden tot echte professionals.


Jouw afstudeeropdracht

Als afstudeerstagiair bij Simplicate word je door ons ontvangen als volwaardige Simplicater. Het enige verschil is dat jij een groot deel van je tijd besteedt aan het doen van onderzoek en het schrijven van je scriptie. Het onderwerp voor jouw afstudeeropdracht bepalen we samen. Hierin vinden we het belangrijk dat jij er plezier uit haalt en dat het onderzoek echt waarde toevoegt, zodat jij je eerste impact kunt maken op onze organisatie. 


Het team

Tijdens jouw afstudeerstage ben jij onderdeel van een enthousiast en gedreven Customer Success team bestaande uit Support Consultants, Business Consultants & Customer Success Managers. Je zal gaan meelopen met onze Support Consultants. Als Support Consultant ben je voor Simplicate klanten het eerste aanspreekpunt; professioneel, betrokken en enthousiast. Via chat, telefoon of mail komen vragen bij je binnen die je direct opvolgt. Klanten kunnen echt op jou rekenen. Je weet hun vragen snel te analyseren omdat je niet alleen onze software uitstekend beheerst, maar ook de bedrijfsprocessen van onze klanten goed kent. Wanneer je zelf de klant kunt helpen doe je dat. Wanneer voor de vraag andere expertise nodig is, dan weet je precies wie van ons team je moet inschakelen. De voortgang organiseer en bewaak je zelf. Je bent dus het eerste aanspreekpunt, maar ook de spin in het web. Onder andere door jouw inzet en betrokkenheid, zijn Simplicate klanten zeer tevreden over onze bereikbaarheid, toegankelijkheid, professionaliteit en snelheid van reageren.

Er staat een team voor je klaar om jou te helpen om deze rol succesvol uit te kunnen voeren. Daarnaast heb je een dedicated buddy die je helpt bij het onderzoek. 


De uitdaging die er ligt
Simplicate groeit als scale-up hard en het aantal klanten groeit hard mee. Ondertussen zijn we met ruim 55 enthousiaste collega’s, verdeeld over twee kantoren in Groningen en Amsterdam. Om onze groei door te zetten, is het van belang dat wij onze klanten altijd de beste service kunnen verlenen. Zo zorgen we er samen voor dat onze klanten succesvol zijn en blijven. Zo betekenen tevreden en succesvolle klanten, succes voor Simplicate.


Onze stip

Simplicate wil het meest toonaangevende softwarebedrijf van Nederland worden. Innovatie en continue ontwikkeling drijft onze groei, producten en mensen. Wij zijn altijd samen in beweging om zo tot een betere versie van onszelf te komen. Als expert delen wij onze kennis als het gaat om het versimpelen van de bedrijfsprocessen van onze klanten. Wij inspireren en laten onze klanten zien hoe eenvoud kan helpen, zodat zij het verschil maken.

Vereisten

Dit zoeken we

 • Je zit in je laatste jaar van een HBO of Universitaire opleiding in de richting van bedrijfskunde.
 • Je hebt een goede beheersing van de Nederlands taal in woord en geschrift.
 • Je bent communicatief sterk en kunt snel anticiperen op nieuwe omstandigheden.
 • Je hebt interesse in het werken met software en processen.
 • Je bent mensgericht, geniet van het contact met mensen.
 • Je bent positief, ondernemend en proactief. 
 • Je bent voortdurend op zoek naar manieren om jezelf verder te ontwikkelen.
 • Je wil bijdragen aan het succes van Simplicate.


What's in it for you?

 • Een afstudeerstage bij een van de snelst groeiende B2B softwarebedrijven van Nederland.

 • Een eigen inbreng in een scale-up die snel groeit.

 • Een ambitieus team dat streeft naar een succesvol product.

 • Tijd voor gezelligheid door vrijmibo’s, feestjes en teamuitjes.

 • Een heerlijke gezonde lunch, goede koffie en vers fruit.

 • Twee kantoren om te werken; Groningen en Amsterdam.

 • Ruimte voor persoonlijke ontwikkeling door middel van opleidingen en workshops.

 • Een stagevergoeding van € 400,- per maand.

 • Mogelijkheid om na je stage jouw carrière bij ons te starten.


Where Simplicate meets you

Ben jij het talent dat wij zoeken? En sleep jij liever vandaag dan morgen deze droomstage binnen? Solliciteer dan via de button.

Heb je vragen? Neem contact op met Welmoed Muis - vacatures@simplicate.nl - 088 5200 500

Simplicate