Skip to content

HR Stagiair(e)

Groningen, Groningen, NederlandPeople & Culture

De uitdaging

Your flow to success als stagiair(e) People & Culture
Als People & Culture stagiair(e) bij Simplicate krijg je de ruimte om jezelf te ontwikkelen en ervaring op te doen in een bruisende, hardwerkende en gezellige werkomgeving. Je ondersteunt de afdeling People & Culture en draagt actief bij aan de open en fijne werkcultuur. Daarnaast werk je aan je afstudeerproject waarbij jouw inbreng voor Simplicate erg waardevol is. Klinkt tof toch? Kortom, een uitdagende stage met veel eigen inbreng waarbij je kan bijdragen aan het creëren van je eigen success en dat van Simplicate!


Jouw nieuwe collega’s
Je wordt onderdeel van het People & Culture team, samen met Welmoed en Nienke. Wij hopen ons team binnenkort ook uit te breiden met een recruiter. Als People & Culture team werken wij aan alle HR-processen binnen Simplicate en aan de open en fijne cultuur. 


Ondertussen zijn wij met meer dan 75 toffe collega’s, verdeeld over drie kantoren in Groningen en Amsterdam.

Plezier tijdens je stage en eigen ontwikkeling vinden wij belangrijk en krijgt de nodige aandacht. Ook krijg je alle ruimte om te werken aan je studieproject. Tijdens jouw stageperiode kun je genieten van faciliteiten als een uitgebreide lunch, vers fruit, vrijmibo’s aan onze eigen tap en teamuitjes. Ook ontvang je een stagevergoeding.


Zo pas jij in onze workflow
Als People & Culture stagiair(e) lever je een waardevolle bijdrage aan het People & Culture team en de organisatie. Je gaat werken aan je afstudeerproject, waarbij het onderwerp in overleg nog vastgesteld wordt. We geloven in jouw frisse blik en geven je de vrijheid om met vernieuwde onderwerpen en ideeën aan de slag te gaan. Ook ondersteun je bij administratieve processen omtrent instroom, doorstroom en uitstroom.

Daarnaast beschik je over de volgende punten:

 • Je bent aan het afstuderen voor de opleiding HRM;

 • Je hebt kennis van diverse HR processen;

 • Je bent betrokken, attent, alert en je bent van nature empathisch ingesteld;

 • Nauwkeurig werken zit in je DNA en je weet prioriteiten te stellen;

 • Je bent pro-actief en beschikt over sterke communicatieve vaardigheden;

 • Je kijkt verder dan je neus lang is; wanneer jou iets gevraagd wordt, denk je aan alle andere, beïnvloedende factoren;

 • Je hebt een open houding en bent sensitief; je weet de gevoelens en behoeften van anderen goed in te schatten.


Dit krijg jij ervoor terug
We waarderen en zien elkaars talent. Daarom hebben we een warme, betrokken en open cultuur gecreëerd waarin jij je thuis voelt.


Wij bieden jou:

 • Een uitdagende stage waarin je jouw talenten volop benut en ontwikkelt;

 • Werken bij een zelfstandig, non-funded softwarebedrijf in Groningen. Omdat wij niet afhankelijk zijn van investeerders, hebben we de vrijheid om te groeien vanuit onze eigen overtuiging;

 • Vier locaties om flexibel te werken: twee kantoren in Groningen, één in Amsterdam, of lekker vanuit je eigen huis;

 • Dagelijks vers fruit, lunch en écht goede koffie;

 • Een stagevergoeding van € 500 per maand;

 • Tijd voor gezelligheid door vrijmibo’s, feestjes en teamuitjes;

 • Een MacBook in bruikleen.

Jij & Simplicate

Over Simplicate

Simplicate is een snelgroeiende software scale-up met meer dan 75 medewerkers. Wij zijn er voor alle zakelijke dienstverleners die streven naar meer succes. Wij helpen ze om hun volle potentieel te bereiken met onze sterke visie op bedrijfsvoering, krachtige CRM- en projectsoftware én onze dienstverlening. Simplicate is namelijk meer dan een softwarebedrijf; we zijn betrokken bij het succes van onze klanten en elkaar. Die betrokkenheid ervaar je ook in onze cultuur. Wij zien en waarderen elkaars talent. Je krijgt een warm welkom en maakt deel uit van de open cultuur. Samenwerken is onze flow naar success.


Kom in contact!

Ben jij de nieuwe Simplicater die wij zoeken? Bepaal en creëer jouw eigen flow to success bij Simplicate. Bekijk alvast de sollicitatieprocedure, of solliciteer direct via de button. Heb je vragen? Neem dan contact op met Welmoed Muis via vacatures@simplicate.nl of tel: 088 520 0500.

Acquisitie wordt niet op prijs gesteld. Aan het zonder opdracht voorstellen van kandidaten kunnen geen rechten c.q. verplichtingen worden ontleend. Voor deze vacature zijn wij uitsluitend op zoek naar kandidaten die direct in dienst willen treden bij Simplicate.

of

Apply with Indeed onbeschikbaar

Zo gaat ons sollicitatieproces

Solliciteren

Heb je een interessante vacature gezien? Solliciteer direct met je cv en een motivatiebrief

Kennismaken

We willen je graag persoonlijk leren kennen en meer horen over je doelen en ambities. Ook delen we graag informatie over de functie en Simplicate, zodat we een duidelijk beeld hebben van wat we elkaar kunnen bieden!

Vervolggesprek / Businesscase

Tijdens een vervolggesprek komen we graag meer te weten over jouw werkmentaliteit en over jouw kennis en talenten. Dit doen we aan de hand van een verdiepend gesprek of een business case.

Aanbod

Gefeliciteerd! Wij zijn enthousiast en doen je graag een aanbod. Nu is het tijd om jouw beslissing te maken. We nemen contact met je op om ons aanbod met je te delen en te bespreken.