Skip to content

Account Executive

Amsterdam | Groningen, Noord-Holland, NederlandSales

De uitdaging

Wil jij:

 • Ons helpen om het meest toonaangevende softwarebedrijf van Nederland te worden?

 • Bijdragen aan de groei van Simplicate waarbij jouw inbreng en expertise het verschil maakt?

 • Jezelf consistent blijven ontwikkelen en uitdagen?

 • Werken in een betrokken team waar successen worden gevierd?


4 X 'JA'? Lees dan snel verder!


We zijn op zoek naar een Account Executive voor ons Sales team. Een enthousiaste en gedreven professional die kansen werkelijkheid weet te maken door potentiële klanten aan Simplicate te verbinden. Klinkt tof toch? Kortom een uitdagende functie met veel eigen inbreng waarbij je kan bijdragen aan het creëren van je eigen succes en dat van Simplicate!

Your flow to success

Jij & Simplicate

Jouw team

Jij wordt onderdeel van Sales team, samen met je directe AE collega's Martin (Head of), Samir (AE), Jesse (AE), Erwin (AE) en Maurice (AE). Naast deze collega's heb je nog vijf Sales Development Representative collega's. 


Wij voelen ons allemaal medeverantwoordelijk voor het succes van Simplicate en dat van elkaar. Onze ambitie en leergierigheid zorgen ervoor dat we ons blijven ontwikkelen. Groeien doen we dus graag. We zijn altijd geïnteresseerd en betrokken bij elkaar. We vinden het belangrijk dat iedereen zich op z'n gemak voelt en zichzelf kan zijn. En als we het doen, doen we het goed en gaan we er volledig voor.


Jouw werk
Als Account Executive houd jij je bezig met de acquisitie van nieuwe klanten van Simplicate. Je beheert je eigen agenda en draagt er zorg voor dat deze elke dag weer vol staat met potentiële business opportunities. Daarnaast zorg je er als lead van jouw brancheteam voor dat de nodige leads geconverteerd worden in opportunities en de opportunities worden omgezet in getekende offertes. Met jouw overtuigingskracht, enthousiasme, kennis en ervaring weet je onze visie over te dragen en keer op keer (nieuwe) leads aan je te binden en deze om te zetten in een Sale!

Wie ben jij?

Je bent betrokken, streeft naar kwaliteit, bent authentiek, betrouwbaar en je maakt dingen niet onnodig complex. Kortom, Simplicate past bij jou. Je wilt bijdragen aan het succes van Simplicate en bent voortdurend op zoek naar manieren om jezelf verder te ontwikkelen.

Daarnaast beschik je over een afgeronde HBO en/of WO-studie, bij voorkeur in: (technische) Bedrijfskunde of Commerciële Economie en heb je minimaal 2 jaar werkervaring in een soortgelijke functie. Daarnaast vinden we het belangrijk dat je:

 • Met jouw bedrijfskundige kennis en adviesvaardigheden een volwaardige gesprekspartner op het gebied van optimaliseren en automatiseren van bedrijfsprocessen.

 • Je eigen vrijheid goed besteed; je kent je eigen verantwoordelijkheid en gaat voor resultaat

 • Analytisch bent en daardoor weet welke juiste vragen je aan de klant kan stellen, zodat je een optimale oplossing kunt vinden

 • Reizen door Nederland geen probleem vindt, je ziet overal kansen

 • Voortdurend op zoek bent naar manieren om jezelf verder te ontwikkelen

 • Wil bijdragen aan het succes van Simplicate

 • Enthousiast, proactief, ambitieus en je hebt een winnaarsmentaliteit


Dit krijg jij ervoor terug

Simplicate is één van de snelst groeiende B2B softwarebedrijven van Nederland. We werken met een ambitieus team dat samen streeft naar een succesvol product en dienstverlening, waarbij we jouw eigen inbreng ontzettend waardevol vinden!
Naast onze warme en open cultuur en onze sterke naam binnen de branche, bieden we jou ook nog het volgende:

 • Tijd voor gezelligheid door vrijmibo’s, feestjes en teamuitjes;

 • Een heerlijke gezonde lunch, goede koffie en vers fruit;

 • Ruimte voor persoonlijke ontwikkeling door opleidingen en workshops (en een eigen groei budget);

 • Een Macbook, internetvergoeding en thuiswerkvergoeding;

 • Een maandelijks budget in de Yourcampus app;

 • Een mooi salaris met volledig verzorgde pensioenregeling;

 • Drie kantoren om te werken: twee in Groningen en één Amsterdam. Werk je liever ook enkele dagen vanuit huis? Dan is dat uiteraard ook geen probleem.


Over Simplicate

Simplicate is een snelgroeiende software scale-up met kantoren in Groningen en Amsterdam met meer dan 70 medewerkers. Met gebruiksvriendelijke CRM- en project software maken wij al sinds 2015 meer dan 1.400 dienstverleners succesvoller door de meest efficiënte flow van eerste klantcontact tot en met factuur. Onze klanten vergroten hun succes door tijdsbesparing, efficiënt werken, de juiste inzichten en gelukkigere medewerkers. Innovatie en continue ontwikkeling drijft onze groei, producten en mensen. Wij zijn altijd samen in beweging om zo tot een betere versie van onszelf te komen.


Kom in contact!

Ben jij de nieuwe Simplicater die wij zoeken? En sleep jij liever vandaag dan morgen deze droombaan binnen? Solliciteer dan via de button.

Heb je vragen? Neem contact op met Welmoed Muis via vacatures@simplicate.nl of tel: 088 520 0500.


Acquisitie wordt niet op prijs gesteld. Aan het zonder opdracht voorstellen van kandidaten kunnen geen rechten c.q. verplichtingen worden ontleend. Voor deze vacature zijn wij uitsluitend op zoek naar kandidaten die direct in dienst willen treden bij Simplicate.

of

Zo gaat ons sollicitatieproces

Solliciteren

Heb je een interessante vacature gezien? Solliciteer direct met je cv en een motivatiebrief

Kennismaken

We willen je graag persoonlijk leren kennen en meer horen over je doelen en ambities. Ook delen we graag informatie over de functie en Simplicate, zodat we een duidelijk beeld hebben van wat we elkaar kunnen bieden!

Vervolggesprek / Businesscase

Tijdens een vervolggesprek komen we graag meer te weten over jouw werkmentaliteit en over jouw kennis en talenten. Dit doen we aan de hand van een verdiepend gesprek of een business case.

Aanbod

Gefeliciteerd! Wij zijn enthousiast en doen je graag een aanbod. Nu is het tijd om jouw beslissing te maken. We nemen contact met je op om ons aanbod met je te delen en te bespreken.